Szekeres Viktor

Megérkezett az Apádra ütök 3 első előzetese

Nemsokára mozikba kerül a hatalmas sikerű Apádra ütök-sorozat legújabb darabja, a Little Fockers (magyar címe még nincs), mely a nagy 3D-s dömpingben, decemberben lesz először látható.

A Universal Pictures kiadta az Apádra ütök harmadik részének, vagyis a Little Fockers-nek az első, kedvcsináló előzetesét. Az alant lévő képsorokból kiderül, hogy a film hangvétele nem változik az előzőekhez képest, továbbra is kiszámíthatóan közepes, olykor öv alatt poénokkal fog operálni, no meg helyzetkomikumokkal, s pár szó-, illetve névjátékkal, mely ismét csak ki fogja emelni azt, hogy Gaylord Focker nevét lehetetlen jól lefordítani.


Miután Dustin Hoffman visszatérését nem sikerült megszervezni, így Robert De Niro, Ben Stiller, Teri Polo, Barbra Streisand, Owen Wilson és Blythe Danner mellett új arcként fel fog tűnni Jessica Alba, Laura Dern és Harvey Keitel. A Paul Weitz által rendezett film december 22-én kerül bemutatásra Amerikában, míg itthon ugyancsak decemberi premiert tervez a forgalmazó, a UIP Dunafilm.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gladiator #3
    Szerintem ránk üt a gyerek, vagy apja fia, vagy vmi ilyesmi lesz.
  • Gregie11 #2
    már szinte látom a családon belüli erőszak ellen fellépők legnagyobb örömére közel sem áthallásmentes címet: "A gyerekre ütök"
  • Chocho #1
    Végre!!! :DDDD