Szekeres Viktor

Al Pacino a premier előtt 2 hónappal szállt ki a nyár egyik várt filmjéből

Nem túl gyakran fordul elő, hogy egy színész pár héttel filmje premierje előtt távozzon a produkcióból, de szerencsére Al Pacino pótlását sikerült megoldani.

Pontosan két hónappal a Gru 2 (Despicable Me 2) premierje előtt derült ki, hogy az egyik új szereplőt alakító, illetve neki a hangját kölcsönző Al Pacino kiszállt a filmből. Természetesen a távozás körülményei nem ismertek, a felek kölcsönösen kreatív nézeteltérésekről beszélnek, ami egy animációs film esetében különösen vicces. (A találgatások szerint minden bizonnyal anyagi jellegű problémák adódtak.)

A Chris Renaud és Pierre Coffin által rendezett film július harmadikán kerül bemutatásra Amerikában és méltán számít hatalmas sikerre, hiszen már az első rész is félmilliárd dollárt ért el világszerte úgy, hogy kvázi a semmiből bukkant elő - az Amerikában produkált 250 milliós bevétel különösen lenyűgöző. Természetesen a stúdió Pacino távozása hallatán nem esett akkora kétségbe, hiszen animációs jellege miatt a film szereplői könnyebben pótolhatóak, akár még most is. A Deadline értesülései szerint Pacino helyére Benjamin Bratt ugrott be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!