Szekeres Viktor

Itt a LEGO Batman-film előzetese

A Batmanes LEGO-játékok népszerűsége előbb videójátékokat eredményezett, tavasszal pedig jön az első film is, melynek már előzetese is van.

Aki figyeli a szórakoztatóipar történéseit, az már korábban értesült arról, hogy a videójátékok után a filmek világába is betört a legósítás. A LEGO Star Wars-filmecskét követően a Denevérember is saját LEGO-filmet fog kapni, mint ahogy ezt ősszel, a New Yorkban megrendezett Comic Conon be is jelentették. A film a népszerű LEGO Batman-játékok alapján fog készülni (a szinkronhangok is innen valók), itt pedig megnézhető az egy ideje már neten lévő előzetes.


A film a LEGO Batman: The Movie - DC Superheroes Unite címre fog hallgatni, s nem csak a Denevérembert fogja felvonultatni, hanem rajta kívül még a DC-s képregény-univerzum jó pár ismert karakterét, például Supermant, Csodanőt és Zöld Lámpást is. S persze mondanunk sem kell, hogy a szuperhősök méltó ellenfeleket is fognak kapni, a gonosztevők között ott lesz Joker és Lex Luthor is. A premierre 2013 tavaszán fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #2
    A szinkronnal csak tönkretették a hangulatát a LEGO játékoknak. Ez a valami meg hagyjuk lesz. Az eddigi LEGO játékok (Batman, Star Wars, Karib tenger, Indiana Jones, Potter) kicsiknek és nagyoknak is szólt/megfelelt. Ez a "film" inkább csak kicsiknek.

    Gratulálok.. kidobtak egy rakat nézőt..
  • Zombee #1
    Azt a Star Wars rövidfilmet láttam, el is szégyelltem magam miatta, 3 éven felülieknek nem való.