Szekeres Viktor

Halasztják Stallone új filmjét

Mégsem láthatjuk idén Sylvester Stallone egyik új filmjét. Valószínűleg nem az a helyzet, hogy a stúdió nem bízik a legutóbb nagy bukó Stallonében, vélhetően csak nyugisabb napon akarják moziba engedni a komédiát.

A Warner Bros. stúdió bejelentette, hogy elhalasztja a Robert De Niro és Sylvester Stallone főszereplésével forgatott Grudge Match című ökölvívós komédiájának amerikai premierjét. A film eredetileg november 15-én került volna bemutatásra, de jelen állás szerint 2014. január 10-re változott a bemutató dátuma.

A stúdió a halasztás okairól nem számolt be, így feltételezhetjük, hogy az új időpontban szerintük jobb eséllyel indul harcba a film a dollárokért. A november 15-i premier nap valóban elég zsúfolt volt, hiszen a tervek szerint ekkor kerül bemutatásra a Holtunkiglan című komédia folytatása, a The Best Man Holiday, Martin Scorsese új filmje Leonardo DiCaprióval, a The Wolf of Wall Street, a The Fifth Estate, mely a WikiLeaks-sztorit dolgozza fel, valamint a The Counselor, ami Ridley Scott új filmje lesz. Január 10-re egyelőre mindössze a Ghosts című horror amerikai premierje van kiírva.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!