Szekeres Viktor

Sylvester Stallone a The Expendables 3 szereplőiről

Sylvester Stallone legutóbbi "egyszemélyes" filmjére a kutya sem volt kíváncsi, így nem csoda, hogy a színész minél hamarabb szeretné elkészíteni a The Expendables - A feláldozhatók harmadik részét.

Némi hallgatás és a Nicolas Cage-es pletykák után ismét hírek érkeztek az egyelőre még csak tervbe vett fázisban leledző The Expendables - A feláldozhatók 3-ról. A folytatásfilmek azon rajongói, akik követik Sylvester Stallonét a Twitteren, láthatták, hogy a színész arról beszélt, hogy már írja a folytatást, melyben meglepetés hegyek várhatják a nézőket ígérete szerint.

Azt is hozzátette, hogy szerinte a filmnek az előző epizódokhoz képest több vérre és humorra lenne szüksége, mert mindig is az volt a célja, hogy a The Expendables inkább vicces legyen, mintsem drámai. Stallone a Jackie Chan részvételéről szóló pletykát is megerősítette, folynak a tárgyalások az akciósztárral, azonban Steven Seagal biztosan nem vesz részt a tervezett akcióorgiában. Végül még annyi derült ki a The Expendables 3-ról, hogy Stallone friss húst is keres, 22-27 éves színészeket, akik nem tagbaszakadt akcióhősök lennének, hanem számítógépes mágusok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #11
    Te sem tudod mit beszelsz....
  • WoodrowWilson #10
    Ez nem azért van, mert nincs "jó" színész, aki akciófilmekben tudna játszani. Sly meg Schwarzi sem színészóriások. Egyszerűen az a gagyi, amit a 80-as-90-es években eladtak akciófilmnek, ma már nem vonz akkora tömeget. Más kor van, más gagyival. Ez az Expendables meg már annak a gagyinak is csak a paródiája.
  • jawarider2 #9
    Zombee
    Running
    Wittgen

    +1 , +1 , +1
  • Zombee #8
    Évek óta nem képes Hollywood egy épkézláb akciósztárt felmutatni. Bruce Willis 30 évesen rombolta le a Nakatomi tornyot, hol van ma ez a korosztály, ha tökösnek kell lenni?
    Meg is nézem este újra az Expendables 2-őt, ezúttal a Pozsgay narrátorral. Zseniális ötlet volt rátenni a DVD-re egy ilyet, kötelező vétel az első rész mellé.
  • Running #7
    Hasonló az előttem szólókhoz. Kikapcsolódásnak tökéletes filmek, nem olyan buzi filmek, mint amiket a mai korosztálynak készítenek.
  • Wittgen #6
    Én is lesz*rom, hogy a sztori 2 bekezdésbe belefér, a jóféle szórakoztató akciók, megfelelő helyen elsütött poénok és az ismerős arcok miatt már stabil nézőnek tekinthet bárki az Exp. terén. Ha még 10 rész lenne, azokat is megnézném.
  • fergusonpapa #5
    Egyébként én is várom már :)
  • fergusonpapa #4
    neked már ágyban kéne lenned kisfiam.
  • cstommy #3
    22 éves informatikus vagyok... mehetek? :D
  • AZUL #2
    +1