Szekeres Viktor

Jön a The Expendables 3 - de nem Nicolas Cage-dzsel

Lesz The Expendables - A feláldozhatók 3, azonban Nicolas Cage nem lesz benne - vagy, ha benne is lesz, arról egyelőre az érintett filmek, a készítők és a színészek nem tudnak.

A napokban felütötte a fejét a neten egy pletyka, amely szerint Nicolas Cage tárgyalást folytat a The Expendables - A feláldozhatók harmadik részében való szerepésről. Nos, mint kiderült, mindez csak félreértésen alapult, ugyanis egy spanyol lap értelmezte félre a The Expendables 2 európai sajtókörútján elhangzott egyik mondatot. Stallonét ugyanis arról kérdezték meg, hogy kit látna szívesen egy esetleges harmadik epizódban, válaszában pedig Cage mellett még Harrison Fordot, Wesley Snipes-ot és Mickey Rourke-ot említette.

A pletykákat cáfolandó Stallone elmondta a Deadline-nak, hogy nem tud arról, hogy Nic Cage csatlakozna a The Expendables 3 szereplőgárdájához. Az azonban már kész tényként kezelhető, hogy lesz The Expendables 3, hiszen a NuImage és a Millennium Films múlt héten kezdte el árulni a tervezett produkció nemzetközi forgalmazásának jogait.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • george71 #13
    Szerintem meg Seagal egy vicc lenne.. az elhízott faarcú nagypapi...

    Aki látta a Machete c. filmben.. tudja hogy miről beszélek.. én filmes lennék többet nem lenne munkája..

    Cage azért odatette magát... NEXT, Varácslótanonc, Féktelen harag, Szellemlovas, Nemzet aranya 1-2., Szikla, ÁL-ARC, CONAIR..STOLEN, Bosszú jogán..és ezek csak az ütősebbek..
  • bmw #12
    Cage-nek is ott a helye.
    Itt jon az, hogy izlesek es pofonok....
  • tomboy013 #11
    Nem nagyon érdekel mennyi filmben szerepel, a lényeg hogy ebben ne legyen benne és eddig szerencsére úgy néz ki nem is lesz.
  • AZUL #10
    nic több akciófilmben szerepelt mint nem akciófilmben.... akkormeg?
  • Zombee #9
    Jobban illik mint Steve Austin és Terry Crews... igenis lenne helye.
  • tomboy013 #8
    Szerintem szar színész. Inkább legyen benne Seagal neki legalább van régi akciófilmes fílingje. Cage nagyon nem illene a szereposztásba.
  • Narxis #7
    Remélem belerakják, jó színész és ő is ilyen akciófilmes veterán.
  • AZUL #6
    én szívesen látnám pl shou koshugi, jeff wincott, bolo young, steven seagal, matthias hughes, de még tom cruise nevét is a felsorolásban niccage neve mellett, igaz tom-nál egy olyan cameo-t viselnék el legjobban, hoyg berontanak egy előadásra az egyesületénél, lökegy miafasztképzelteket, azt kao egy homloklövést, mire sly: ezt. :D
  • zetortraktor #5
    Egy csomó mindent nem vállal el. Csak erről nem tudsz.
  • Dynamic #4
    Ha végül felajánlják biztos, hogy benne lesz. Minden szart elvállal, majd pont az Exp3-at nem.