Szekeres Viktor

Nagy lépés a VoD hazai elterjesztésében

Márciustól James Bond összes kalandja elérhető‘ lesz a UPC VoD (Video on Demand) szolgáltatásában, a UPC videotárban. A filmek sora az utolsó 007-es filmmel, a 007-Skyfall-lal kezdődik.

Márciustól a világ legismertebb brit titkosügynökének összes kalandja elérhető lesz a UPC VoD szolgáltatásában, a UPC videotárban. A James Bond-sorozat március 6-án az Oscar-díjjal is jutalmazott 007-Skyfall-lal kezdődik, majd a hónap során a többi, az elmúlt 50 évben forgatott Bond-mozi is felkerül a kínálatba, és bármikor megtekinthető lesz, akár HD minőségben is.

Ezzel a tizenhárom független, illetve a hat nagy stúdió mellett, újabb hollywoodi óriás, az MGM is megjelent a szolgáltatónál, aminek köszönhetően immár több mint 850 játékfilm található meg a videotárban, köztük hollywoodi kasszasikerek, művészfilmek és magyar filmek vegyesen. (A hazai alkotások ráadásul díjmenetesen megtekinthetőek.)

A VoD-szolgáltatás "fejlődésére" utal az is, hogy tavaly hét alkalommal, a hivatalos hazai mozi bemutatóval egy időben tartották meg egy film VoD-premierjét, sőt a Sushiálmok esetében már két héttel a mozis megjelenés előtt bekerült a produkció a kínálatba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!