Szekeres Viktor

Itthon 0 óra 7 perckor kezdődnek a 007 - Skyfall első előadásai

A Cinema City mozijainak egy része stílszerűen 0 óra 7 perckor kezdi el először vetíteni a 007 - Skyfall című új James Bond-filmet, melynek első kritikái meglehetősen pozitívak lettek.

Itthon a héten mutatják be a legújabb James Bond-filmet, a 007 - Skyfallt, mégpedig elég különleges körülmények között. A hazai premierre ugyanis nem a megszokott csütörtöki napon fog sor kerülni, hanem pénteken, október 26-án, ami azt is jelenti, hogy jó pár, péntek mozis nyitónappal bíró országgal egyszerre kerül nálunk is bemutatásra a film. (De például az amerikai rajongóknak még két hetet várniuk kell arra, hogy lássák ismét Daniel Craiget.)

Pénteken azonban a legfanatikusabbak számára több mozi is éjszakai előadásokkal készül, melyek például a Cinema City hálózatában stílszerűen 0 óra 7 perckor fognak kezdődni, de például a Corvin mozi avgy a Sugár mozi Budapesten a 0 óra 1 perces start mellett döntött. A hazai forgalmazó, a Fórum Hungary természetesen magyar szinkronnal fogja vetíteni a filmet, a 007-es ügynök magyar hangja ismét Stohl András lesz. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne feliratos kópia is a filmből: ezúttal ráadásul nem egy-kettő, hanem legalább tíz moziban lehet látni eredeti nyelven a film, Budapesten és vidéken egyaránt. Sőt, a budapesti Arénában még IMAX-verzióban is megtekinthető lesz az új Bond-mozi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!