Szekeres Viktor

Ők lehetnek A csodálatos pókember 2 új főszereplői

Bár azt még nem erősítették meg, hogy Electro lenne a főgonosz, Mary Jane Watson és Harry Osborn már biztos fontos szerepet fog kapni A csodálatos pókember 2-ben. Utóbbi szerepére még tart a casting.

Pár hete kezdtek el arról szólni a pletykák, hogy A csodálatos pókember folytatásában Jamie Foxx lehet az egyik új főszereplő, de egyelőre sem ezt nem erősítették meg, sem azt, hogy a pletykaszinten neki "odaítélt" Electro lenne a film főgonosza. Az viszont már biztosra vehető, hogy a második részben szerepelni fog Harry Osborn, Norman Osborn fia, akit a Sam Raimi-féle trilógiában James Franco alakított. A The Hollywood Reporter pedig már azt is tudni véli, hogy eddig mely színészek jöttek szóba a nagyobb termetű, atletikus karakter szerepére.


Az első hírek szerint Brady Corbet, Dane DeHaan és Alden Ehrenreich került meghallgatásra többek között, tegnap pedig újabb nevekkel bővült a lista, Douglas Booth, Sam Claflin, Boyd Holbrook és Eddie Redmayne is esélyes lehet. Az már kiderült, hogy az új epizódban szerepelni fog Shailene Woodley, aki Mary Jane Watson lesz. (Ő az első trilógiában Kirsten Dunst volt.) A csodálatos pókember 2 premierjére Amerikában 2014. május másodikán fog sor kerülni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aszrian17 #10
    Borzalmas volt az új rész! Végig sem bírtam nézni, mikor a tetőn turbékolnak, kinyomtam a filmet a p*csába.
    És ezek a fejek!
  • kalapos01 #9
    Persze. Ellenőrzik, meg törlik. Az ilyesmi mióta jellemző az IMDB-re? Épp te linkelted a kamu infót, azt sem törölték. Már 5 éve is ez volt a baj az oldallal, pedig akkor jóval kevesebb volt az infó. Most annyi van, hogy egyre több a hülyeség az oldalon. A legtöbb jóhiszeműségből ered persze, de ez sem változtat a dolgon.
  • Gab0523 #8
    Bizonyos tartalmi részeket szerkeszthetünk, de ezeket le is ellenőrzik. Amennyiben nem felel meg az oldal/felhasználók elvárásainak, törlik, illetve a megfelelő módon szerkesztik.
  • Zombee #7
    Nem egészen vágom amúgy az imdb szerkesztési rendszerét. Szerkeszthetik ugyebár a felhasználók, de az az ilyen új, készülő, nagy stúdiós filmekre is vonatkozik, vagy ahhoz tényleg csak megfelelő jogosultsággal férhetnek hozzá a stúdió részéről, hivatalosan? Mert azt tudom, hogy van fizetős része is az imdb-nek.
  • kalapos01 #6
  • Gab0523 #5
    Electro? nincs hivatalos..?
    http://www.imdb.com/title/tt1872181/ -Szerintem ez elég hivatalos.
  • Jagdgeschwader #4
    A bal alsó kép egy szakállas nőt ábrázol?
  • Zombee #3
    Már az nagy pozitívuma volt az újnak, hogy nem olyan nyálas ömlengés volt, mint szegény Sam Raimi trilógiája, és Parker/Pókember karaktere is jobb volt. Igen, az őt alakító színész feje hagy némi kívánnivalót maga után, ahogy ezek a pofák is. De ha jó lenne végre a film, még el is lehetne nézni ezt.
    Félek ez sem az a Pókember sorozat lesz, amire én régóta várok.
  • Wittgen #2
    Unalmas film volt a Reboot, alig volt jobb, mint a Raimi-féle unalomcsomag. Részemről kihagyom a folytatást. Ezek az arcok meg..pffff..
  • gyusz2 #1
    Atyagatya ezek a fejek, bár az első részben is az a nyikhaj főszereplő...