Szekeres Viktor

Újabb sikersorozat kap testvérszériát

Amerikában a tinik egyik legnagyobb kedvence a Vámpírnaplók, mely jelenleg negyedik évadában jár, így a készítők szerint eljött az idő egy testvérsorozat számára.

Az amerikai tinilányok egyik kedvenc tévécsatornája, a The CW legnagyobb sikerű sorozata már évek óta a The Vampire Diaries, vagyis a Vámpírnaplók. A népszerű ifjúsági regényből készített széria hétről-hétre legalább 3 millió nézőt ültet le a képernyő elé, s a csatorna ezt a sikert kívánja meglovagolni illő módon.

Pár elvetélt próbálkozást követően ugyanis a vezetők rádöbbentek arra, hogy a Vámpírnaplók közönségét legkönnyebben egy olyan sorozattal lehet megtartani, ami ugyanabban az univerzumban játszódik. Éppen ezért egy spinoffot terveznek készíteni, melynek címe The Originals lenne, főszereplője pedig más, mint Joseph Morgan, aki az eredeti sorozatban Klaust alakítja. A történet természetesen Klausról és más ősvámpírokról szólna, az író pedig a Vámpírnaplók egyik készítője, Julie Plec lenne. A tervek szerint a testvérsorozat bemutató epizódját április végén adnák le a Vámpírnaplók egy részeként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!