Szekeres Viktor

A scificsatorna vámpírral és vérfarkassal próbálkozik

Mivel a legutóbbi két futurisztikus scifijével bebukott a Syfy, ezért a csatorna a Haven sikere után tovább próbál a fantasy és a horror irányába terjeszkedni. A terjeszkedés következő képviselője a Being Human lesz.

Január 17-én mutatja be az amerikai scificsatorna, a Syfy új sorozatát, a Being Humant, mely egy szellemről, egy vérfarkasról és egy vámpírról szól. Az alapfelállás és a cím láttán sokan szisszenhetnek fel, s igazuk is van, hiszen egy nálunk is ismert angol fantasy-horror széria feldolgozásáról van: A vámpír, a vérfarkas és a szellem idehaza az AXN-en látható.


A feldolgozás az amerikai Being Human esetében azonban nem szolgai másolást fog jelenteni, hiszen az új verzió első szezonja eleve annyi részt fog tartalmazni, mint az angol változat eddigi két évfolyama. Az új Being Human főszereplői Sam Witwer, Meaghan Rath, Sam Huntington és Mark Pellegrino lesznek.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #5
    ez ne újraforgatás, csak egy alapszitut használnak fel, de onnantól kezdve újat csinálnak. de ott a sok új sorozata is a csatornának, meg egyébként is van egy rahedli, vagy 200 sorozat, zöme új. bőven találsz újakat. más kérdés, hogy sokan az 5%-ukba sem néznek bele.
  • morden #4
    Miért nem találnak ki valami újat, miért kell ilyesn sok odlgot koppintani és kvázi újraforgatni ?
  • shaddam #3
    Remek dolog hogy az alkonyat kitermelte az erre izguló réteget.
  • FrostyDK #2
    inkább azt se....
  • DeviloftheHell #1
    inkább az angolt folytassák