Szekeres Viktor

Most már biztos, hogy elkészül a Buffy, a vámpírok réme mozifilm

A sorozat készítője nélkül, az eredeti film alkotóinak áldásával készítheti el a Warner Bros. a Buffy, a vámpírok réme filmverzióját. A tervek szerint a filmnek nem lesz sok köze magához a tévésorozathoz sem.

Egyre konkrétabbá válik a Buffy, a vámpírok réme (Buffy The Vampire Slayer) mozis feldolgozásának a terve, hiszen a korábban csak pletykaszinten emlegetett projektet hivatalos szintre emelte az Atlas Entertainment bejelentése, mely produkciós cég a Warner Bros. Pictures stúdióval tervezi elkészíteni a vámpíros alkotást.

Az új Buffy-ról egyelőre annyit lehet tudni, hogy Az igenember forgatókönyvírója, Whit Anderson készíti a szkriptet és producerei között ott lesznek azok is, akik A kör című horroron dolgoztak. A produkcióban Joss Whedon, a sorozat készítője semmilyen szerepet nem fog vállalni, a Warner a jogokat az eredeti, 1992-es film alkotóitól, Fran és Kaz Kuzuitól vásárolta meg. A Buffy-mozifilm igazi hiánypótló alkotás lehet a vámpíros filmek kedvelőinek, hiszen az Alkonyat hatalmas sikere után sokan azt hitték, hogy Hollywood elkezdi ontani magából a vámpíros horrorokat és romantikákat, azonban ezen filmek hada eddig váratott magára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • G_ArchAngel #14
    Tehat, mivel az eredmeny nem a Te izlesednek megfelelo, irrelevans...

    Ha nem haraszol meg, akkor en tovabbra is az IMDB-t hasznalom, mert sorozatok ertekelesenel meg soha nem csalodtam benne. Filmeknel ellenben rengetegszer...
  • winnie #13
    semmi illúziórombolás nincs. egy tinihorror sorozatban ne egy 40 fölötti játssza a szívtiprót. a tévésorozatok mozis feldolgozásait általában más színészekkel készítik.
  • RiSeForMuSiC #12
    David Boreanaz hiába nem szerepelt "mozifilmben", helyette mást berakni kb. olyan illúzióromboló, mint amikor a Lara Flynn Boyle helyett berakták Moira Kelly-t a Twink Peaks - Tűz jöjj velem-be.
  • winnie #11
    az imdb-t sorozatnál felejtsd el, semmi értelme. jóval nézettebb sorozatok rendelkeznek pár tucat vagy pár száz szavazattal, hiszen nincs értelme sorozatot osztályozni. a minősége folyton változik. részeket van értelme, de a fanfaktor miatt (az osztályozza, aki szereti a sorozatot) megint értelmetlen. (meg egyébként is az a sorozat kap imdb osztályzatot, ami kicsit is fansorozat, a siker mértékéhez nincs köze.

    az évadszám megint irreleváns, de az ismeretlenséggel arra utaltam, hogy attól, hogy valaki tévés közegben 10, vagy 20 éve folyamatosan állandó szereplő egy sorozatban, egy mozifilmet nem tudna elvinni. mert eleve nem is szerepel mozifilmben. 1. mert nincs ideje. 2. mert nem keresik. boreanaz 20 év, vagy a pályája alatt első blikkre csak egy mozifilmben volt benne. naná, hogy egy tinihorrorban, a sorozatos színészek arra a műfajra vannak kárhoztatva. (és nem feledni, hogy az angel rétegsorozat volt egy kis csatornán ment, a nagyokhoz képest kevés nézővel.)

    biztos neked is lehet olyan színészt mondani, aki sokkal nagyobb sikereket tudhat magáénak a tévében, de sosem hallottad a nevét.
  • winnie #10
    mondd, miben nem. mea culpázok, ha nincs igazam.
  • Al Ashrad #9
    winnie általában egyet szoktam veled érteni, most viszont nagy hülyeséget írtál. :)
  • G_ArchAngel #8
    Bones - imdb 8.4, 6 evad, jelenleg is fut - ismeretlen szinesztol ez nem is olyan rossz:)))
  • winnie #7
    vele semmi értelme nem lenne. egyrészt nem fiatal, másrészt ismeretlen, harmadrészt nem lenne érdemes a színésszel visszautalni egy alacsony nézettségű sorozatra.
  • G_ArchAngel #6
    utana meg johetne az Angel is, de az szigoruan Boreanaz-zal...
  • gabeei #5
    Pedig aranyos kis SMG sokáig nagy szerelmem volt. Csak sajna ő is kiöregedett a szakmából. MILFnek azért még ideális