Szekeres Viktor

Testvérsorozatot kap a The Vampire Diaries

Ahogy azt a tévés világban megszokhattuk, a sikersorozatokból szívesen készítenek leágazásokat, testvérszériákat, ún. spinoffokat. A CSI és az NCIS után hasonló várhat a The Vampire Diaries rajongóira is.

Úgy tűnik, hogy a CW csatorna ki akarja aknázni, az Amerikában igen népszerű The Vampire Diaries című tini vámpíros sorozat népszerűségét. A nálunk Vámpírnaplók címmel, közepesen szereplő széria íróját, Kevin Williamsont ugyanis arra kérték fel, hogy írjon a szériához egy testvérsorozatot, melyet az eredetit nézők szívesen követnének figyelemmel.

Ez a spinoff azonban nem a szó szoros értelmében lenne spinoff, hiszen, mint kiderült, nem a The Vampire Diaries-ből emelne át szereplőket és még csak nem is a sorozatban mutatkoznának be az új karakterek, hanem másképp kapcsolódna össze a két történet. Az új projekt, melyet a Sikoly-filmekkel befutott Williamson készít pár kutatóról szólna, akik paranormális jelenségeket vizsgálnak, illetve azok nyitja után nyomoznak. A pilotot a tervek szerint tavasszal forgatnák le, így ha elnyeri a csatorna vezetőinek tetszését, akkor leghamarabb 2011/12-ben kerülne bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)