Szekeres Viktor

Ilyen lett a magyar James Bond

Pár napja megérkezett a 007 - Skyfall első előzetese, a Fórum Hungary pedig viharos gyorsasággal elkészítette a magyar változatot, melyet nemsokára a mozikban is látni fogunk.

Alig pár nappal az angol nyelvű előzetest követően elkészült a 007 - Skyfall című James Bond-film trailerének magyar változata is. Mivel az első képsorok annyira nem a párbeszédekről szólnak, így nem biztos, hogy a szinkronról sok következtetést lehet levonni, de persze meg lehet próbálni. Természetesen az előzetes hangkiosztása és a szövege sem végleges, mire bemutatásra kerül a film és elkészül a film szinkronja, sok minden megváltozhat.


Itthon október 25-én mutatják be a 007 - Skyfallt és a film előtt hatalmas feladat áll: túl kell szárnyalnia az előző Bond-filmet, a Quantum csendjét, mely minden idők legsikeresebb James Bond-filmjévé vált. Mindez azért lesz rettenetesen nehéz feladat, mert hiába lett sikeres a 2008-as epizód, nem sikerült túl jól, rengeteg kritika érte, még Daniel Craig is elismerte, hogy nem ideális körülmények között készült- Márpedig a gyenge epizódok után a filmes sorozatok iránti érdeklődés vissza szokott esni. Az MGM és a Sony valószínűleg abban reménykedik, hogy a két rész közti hosszabb szünet elég volt arra, hogy a nézők elfelejtsék a bakit és kiéhezzenek James Bond legújabb jelenésére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)