Szekeres Viktor

Újabb sorozatmaraton közeleg

Az AXN már-már szokása szerint az újabb közelgő ünnepre is időzített egy sorozatmaratont, aminek keretében azok is képbe kerülhetnek egy szériával, akik eddig egy percet sem láttak belőle.

A húsvéti sorozatmaratonok után az AXN csatorna a pünkösdi hétvégén is megpróbál a sorozatok rajongóinak kedvében járni, hiszen délutánonként újra lehet élni A cég (The Firm) című jogi széria történéseit - aki pedig még nem látta, az most először nézheti meg, hogy mi is történt Tom Cruise karakterével a 90-es évekbeli film után eltelt tíz évben.


A történet szerint Mitch McDeere és családja a rendőrbírák javaslata ellenére kilépnek a tanúvédelmi programból, és Washington D.C.-ben telepednek le. Mitch egy kis ügyvédi irodát nyit, ahol Ray, a bátyja nyomozza le a tárgyalt bűnügyek tényeit. Éppen két afroamerikai tinédzser esetén dolgoznak, miközben feltorlódó problémáik és nehézkes pénzügyi helyzetük miatt a tapasztalt ügyvéd elfogadja a neves jogi iroda a Kinross&Clark társulási ajánlatát. Mitch számtalan munkája mellett elvállalja az új partnercég egyik ügyfelének ügyét is. Az új élet új lehetőségeket, de számtalan nehézséget is rejteget. A családnak rövidesen szembesülnie kell a tényekkel, a múlt kísértetei ma is komoly veszélyeket hozhatnak, sehol és sosem lehetnek igazán biztonságban.

A maraton május 26-án, 27-én és 28-án 13:30-tól 18:00-ig tart.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!