Szekeres Viktor

Eddig siker Oliver Stone kemény filmje

Egy kifejezetten jó Olliver Stone-rajtot élhetett meg hétvégén Amerika, ugyanis a rendező új filmje, a brutális Savages érdekelte az ottani közönséget.

Az ember azt hinné, hogy ha Oliver Stone sikeres filmrendező, akkor a filmjei is általában sikert aratnak. De erről szó sincs, hiszen a Szakasz kivételével a legtöbb pénzt hozó filmjei is csak 70-75 millió dollárra voltak jók Amerikában. Persze már ez is derék eredmény, de az kifejezetten jó hír, hogy Stone múlt héten bemutatott, Savages című, erősen korhatáros filmje is jó fogadtatásra talált a nézők körében. Legalábbis ami az érdeklődést illeti, hiszen a vélemények az eléggé brutális alkotásról már megoszlottak.


A film a múlt heti ünnepi hétvégén 16,2 millió dollár bevétellel debütált Amerikában, ami a bevételi toplista 4. helyére volt elegendő A csodálatos pókember, a Ted és a Merida, a bátor mögött. A nyitány ráadásul a rendező karrierjének harmadik legerősebbje volt a Tőzsdecápák 2 és a World Trade Center mögött, bár e két film nem volt erősen korhatáros.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!