Szekeres Viktor

A magyarok is berágtak Mel Gibsonra

Itthon csúnyán elhasalt Mel Gibson új filmje, a Börtönregény, pedig kifejezetten kellemes lett a végeredmény. Persze a héten nem Gibson filmje volt az egyetlen, amely besült, Tom Cruise is így járt.

A hódkóros után újabb remek filmet készített Mel Gibson, de akárcsak az előbbi, a csütörtökön bemutatott Börtönregény sem nagyon érdekelte a hazai közönséget (kritikánk itt). Mindez vagy azt jelenti, hogy a film koncepciója hagyta hidegen a nézőket, vagy pedig, hogy itthon is sokaknak ellenérzései vannak Gibsonnal szemben. (Amerikában a tervezett mozis premier is elmaradt és csak VoD került bemutatásra a film.)


Mindez a számok nyelvére lefordítva azt jelenti, hogy itthon a ProVideo által 24 moziban bemutatott akciófilmet mindössze 3 538-an nézték meg, amivel 4,85 millió forint bevételt hoztak a moziknak és a forgalmazónak. Ez a teljesítmény mindössze a hazai hétvégi toplista nyolcadik helyére volt elegendő, egy másik premierfilm, a Mindörökké rock mögé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dresden1 #14
    De azért tudod, hogy nem te vagy a mérce? Attól, hogy te nem hallottál róla, még volt szó róla. Nem mintha számítana, az SG is többször írta, moziban is vagy háromszor láttam előzetest, plakátok is vannak, a neo fme-n csomószor reklámozták. Tévét nem nézek, így nem tudom, hogy volt-e tévés reklámja, de ha a TV2 előtt gubbasztasz általában, akkor meg tudod mondani, hogy láttál-e.
  • narumon #13
    A marketingről meg annyit, hogy én azon a bizonyos torrent oldalon láttam meg és csak azért töltöttem le mert azt írta, hogy főszereplő Mel Gibson. Sehol máshol egy kutya mondatot nem hallottam még róla - ennek ellenére azon kevés film egyike volt amit megérte idén megnézni.
  • narumon #12
    Akkor legalább nézz utána. Teljesen "tökéletes" minőségben néztem normális hanggal, normális felirattal. Kamerás szutykot szemem elé sem engedek.
  • Zombee #11
    DVDripben. Ne felejtsük el a toldalékot.
  • chuky123 #10
    Már május 15.-e óta kint van egy nagy magyar torrent oldalon. Dvdripbe Söt már magyar felirat is van hozzá. Minőségre és a feliratra nem lehet panasz.
  • Zombee #9
    VoD, hogy pontosak legyünk. Onnan dvdrip minőségben már felkerült a netre.
  • Ender Wiggin #8
    Nem moziban, tévében, de ez nem is lényeg. Nincs még lemezen, ez a lényeg.
  • Ender Wiggin #7
    Nem akarlak megbántani, de nem érhető el rég, sőt. Moziban is csak május elsején debütált. Amit te DVD-nek nézel az maximum kamerás cigányos vásáros.

    DVD Release Date: July 17, 2012
  • Zombee #6
    Volt cikk.
  • gyusz2 #5
    Ha mindenki tudta, hogy senkit nem fog érdekelni, minek csinálták meg?