Szekeres Viktor

Megvan Az éhezők viadala 2 hivatalos címe

Nemcsak rendezőt váltott, hanem címet is Az éhezők viadala folytatása, hiszen az eredetileg Futótűz elnevezést viselő projekt címébe a gyártó stúdió belecsempészte az első rész címét is.

Ugyan jó ideig nem hozták meg a döntést, de tegnap kiderült, hogy a Lionsgate stúdió nem meri bevállalni azt, hogy Az éhezők viadala második részét az alapul szolgáló regény címén hozza ki, így a 2013. novemberében bemutatásra kerülő film nem a Catching Fire, hanem a The Hunger Games: Catching Fire címet fogja viselni. A hivatalos magyar cím még nincs meg, de feltételezhetően itthon sem Futótűz címen kell keresnünk Katniss Everdeen legújabb kalandjait, hanem Az éhezők viadala: Futótűzként.

Persze mindez tökéletesen érthető és abszolút marginális változtatás, szinte semmit sem befolyásol, a film pedig továbbra is a jövő esztendő egyik legnagyobb sikerének ígérkezik. Mint ahogy 2014-ben és 2015-ben is ott lehet egy Hunger Games-film a legnagyobbat kaszálók között, hiszen a regénytrilógia harmadik részét, a Mockingjay-t, azaz A kiválasztottat minden bizonnyal ketté fogja szedni a gyártó stúdió, hogy The Hunger Games: Mockingjay, Part I, illetve Part II címen vetítse.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!