Szekeres Viktor

Elkészülhet a Kick-Ass 2

Csalódást okozó teljesítménye ellenére folytatódhat a Kick-Ass, melyet ezúttal már a Universal fog pénzelni, nem pedig a producerek saját zsebére fog elkészülni.

A Heat Vision értesülései szerint jó eséllyel elkészülhet a Ha/Ver, vagyis a Kick-Ass második része, ugyanis a Universal Pictures tárgyalásokat kezdett az első részt készítő Matthew Vaughnnal a folytatásról. A második rész alapja természetesen Mark Millar időközben megjelent képregénye, melynek befejező, hetedik része márciusban jelent meg hivatalosan. De a tervek szerint a film tartalmazná a nemsokára megjelenő Hit-Girl (Kis Dög) képregény spinoff sztoriját is.


Vaughn egyéb elfoglaltságai miatt csak producere lenne a Ha/Ver 2-nek, melyet Jeff Wadlow, akinek ez lenne a harmadik filmje a Cry Wolf - Kiálts farkast! és a Sose hátrálj meg után. A tervek szerint a forgatás szeptemberben kezdődne és Aaron Johnson, Chloe Moretz és Christopher Mintz-Plasse biztosan visszatérne az első rész szereplői közül. A második rész elkészülésének ténye egyébként némiképp meglepetés, mert bár a 30 millióból készült adaptáció világszerte 96 millió dollár bevételt hozott, azonban a premiert akkora hájp és várakozás előzte meg, hogy ennél sokkal többre számított a gyártó stúdió, így a zsenge amerikai premier mindenképp csalódás volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #7
    "csak megháromszorozta a befektetett pénzét..."

    Ez hol háromszorozta meg? A készítési költségekhez még hozzájön legalább annyi marketing költség. Az már 60 millió. És az 50 millió amerikai bevételből 25 került kábé a gyártóhoz, hiszen a mozik is kapnak pénzt. Az 50 millió nemzetközi bevételből pedig még kevesebb.

    Arról nem is beszélve, hogy vannak DVD-bevételek, amik megint a sikert növelhetik.
  • Szefmester #6
    Én sem ismertem a képregényt, és valami vicces parodisztikus filmnek kezdtem nézni, aztán végignéztem egyszer.. aztán még egyszer haverokkal, aztán még egyszer más haverokkal... Ha végén nem lett volna ott az a jetpack-es rész akkor az egész film egy hihető kis valami lett volna. Ott nekem kicsit csalódás volt a vége, de azért várom a folytatást!

    A filmeseknek semmi sem elég? 30millióból csináltak 96milliót... Nem túl sok vállalkozás vagy film teljesít 300%os nyereséggel. Elhiszem hogy mindenki a 1millióból csináljunk 100at álomban él, de nem hiszem hogy bárki is a seggét verdesné a földhöz hogy csak megháromszorozta a befektetett pénzét...
  • Bhalage #5
    kúrva jó film volt a kick/ass :D remelem hasonloan jo lesz a kov resz
  • Venom T #4
    Igazad van. Sajnos tudom miről beszélsz.
    Talán a Horrora Akadva 3. része volt az utolsó paródiafilm, ami elfogadható volt számomra.
  • Zombee #3
    Én is úgy néztem, hogy semmit se tudtam a képregényről. Iszonyat jó film, ha úgy vesszük, tényleg paródia, de önmagában a feszülős rucira kívülről bugyogót húzó álruhás szuperhősöknek mutat görbe tükröt, és ezt intelligensen teszi. Sajnos mára a paródia fogalma egybeforrt a különféle "Movie" filmekkel, amik ugyan nem viccesek, de legalább szarok, ráadásul nem teszik röhejessé az eredeti művet sem, holott a paródiának épp ez a lényege, hogy bizonyos vonásokat felnagyítva, eltúlozva nevetségessé tesz.
  • Venom T #2
    Számomra óriási meglepetés volt ez a film. Mivel a képregényt nem ismertem, úgy ültem le elé, mint egy gagyi jelmezes paródia elé, aztán jött a sokk!
    Vagy 4x biztos újranéztem.
    Iszonyatosan jól megkomponált film lett. Nem azt mondom, hogy viszi az összes oscar-t, de, hogy odaszögezi a fogékonyabb közönséget a képernyő elé, az tuti!

    Persze eredeti nyelven érdemes nézni!
    A röhejes Magyar cím választásról inkább ne is beszéljünk. Meg a karakterek magyar nevei is hányingerkeltőek.

  • PetruZ #1
    Ez érdekes lesz, mert a film vége totál más, mint a képregényé, a második sorozat meg nem a filmet követte.