Szekeres Viktor

A Legenda vagyok rendezője készíti 2013 egyik legsikeresebb filmjét

Még el sem kezdték forgatni a Futótűz című filmet, de már most biztosan lehet tudni, hogy a jövő év egyik legsikeresebb filmje lesz. Köszönhetően az idén hatalmasat robbantó első részének.

Az előzetes újságírói értesülések igaznak bizonyultak, a Lionsgate stúdió sajtóközleményben jelentette be, hogy Francis Lawrence fogja rendezni a Futótűz (Catching Fire) című filmet, mely az idei év nemsokára már csak második legsikeresebb mozijának, Az éhezők viadalának folytatása lesz. A döntés oka, hogy hiába Az éhezők viadala gigantikus sikere és hiába várható, hogy a mostani, Amerikában majd 400 millió dollárt kaszáló epizódot 2013-ban egy még sikeresebb folytatást szül, Gary Ross, a rendező úgy döntött, hogy más kihívásokat keres.

Utódja, Francis Lawrence videóklip rendezőként kezdte, Britney Spears, Jennifer Lopez és a Green Day számára is forgatott. Első mozifilmjét, a Constantine - A démonvadászt 2005-ben mutatták be, a jobb képregény-adaptációk közé tartozott, nem is volt sikertelen, azonban nem született folytatása. Lawrence ezután a sokkal nagyobb sikerű Legenda vagyok-ot készítette el Will Smith-szel (világszerte majdnem 600 millió dollár bevétel), majd tavaly a Vizet az elefántnak című romantikus filmmel próbálkozott meg másik műfajjal, 120 milliós nemzetközi eredménnyel. A filmek mellett tévésorozatok pilotjainak rendezésével próbálkozott meg, A királyság és a Touch után (mindkettőből sorozat lett), idén a Gotham-et forgatta le.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hungi #9
    Bazz Viktor, a lottó ötös nyerőszámait nem tudod véletlen?
  • Merces #8
    ..nem kell a Viktort mentegetni, azért ir ide mert nem vették föl kukásnak......
  • dresden1 #7
    Vannak trivialitások, amiken nem érdemes vitatkozni. Itt csak az a kérdés, hogy 400 milliót eléri-e, vagy csak 350 millióig jut. Ez olyan, mintha a The Dark Knight Rises-ra azt mondanád, hogy nem fog Amerikában az első hétvégéjén minimum 160 millió dollárt hozni. Nyilván többet fog, de ez a minimum.
  • Alex Pécs #6
    "A Legenda vagyok rendezője készíti 2013 egyik legsikeresebb filmjét"

    Akkor értelmezzük :D
    2013 - még csak 2012.05.07 van! Így honnan veszi azt, hogy 2013ban mennyire lesz sikeres? Azért mert az első rész nagyot robbant? Ez kb olyan mintha valaki most azt mondaná, hogy 2013ban a Forma1 négy legjobb pilótája a következők lesznek....

    Úgy kellene hangzania, hogy: A Legenda vagyok rendezője készíti 2013 egyik legsikeresebbnek ígérkező filmjét

    És akkor már is nem lehet belekötni!
    Amúgy én is azt várom, hogy nagy durranás lesz a 2. rész, az első nagyon tetszett, főleg a színészi játék volt nagyon ütős! Oscart Jennifer Lawrencenek!
  • Béka Benő #5
    Ezer éves hír ez is !
  • Lokker #4
    A címadással nincs semmi gond, inkább ott kezdődnek a bajok, hogy már megint nem megy a szöveg értelmezése, mivel itt nem 2013 legsikeresebb filmjéről van szó hanem az EGYIK legsikeresebb filmről. Az már más kérdés, hogy ténylegesen mennyire lesz jó, de nagy valószínűséggel ütni fog mint az előző rész.
  • morden #3
    A cikk címében kicsit megkeveredett a múlt és a jövő idő, de sebaj, az sg lett az internet blikkje ( főleg a filmes szekció).
  • Prof William #2
    Leghamarabb 2014 elején mondhatjuk majd el, hogy melyik a legsikeresebb film... A címadás megint ütött.
  • anubys1984 #1
    Nemzetközi szinten egészen biztosan felül fogja múlni az első részt, de nekem az az érzésem, hogy az Államokban már nem fogja elérni az első rész sikerét.