Szekeres Viktor

4 évig nem merték bemutatni Eddie Murphy új filmjét, most végre moziba került - meg is bukott

2008-ban forgatták Eddie Murphy "új" filmjét, az A Thousand Words-öt, de csak most nézhette meg a közönség. Már persze azok, akiket érdekelt, s ők nem voltak túl sokan.

Ahogy az várható volt, Amerikában leszerepelt Eddie Murphy A Thousand Words című komikus drámája. A film a pénteki premier napon csak 1,9 millió dollár bevételt hozott, s a becslések szerint ez 6,2 millió dolláros nyitó hétvégét fog jelenteni a komikusnak. Pedig az alapkoncepció még akár érdekesnek is mondható, hiszen abban a Murphy által alakított karakter megtudta, hogy már csak ezer szót szólhat életében, s ha kimondja az utolsót is, akkor meghal.


A Dreamworks által gyártott filmet a Paramount mutatta be, miután majd 4 évig volt dobozban, hiszen 2008-ban forgatták, amikor azonban Murphy neve nem jelentett jó óment, hiszen mind a Seholország, mind Az üresfejű csúnyán megbukott - ugyansak 5-6 milliós nyitányokat produkálva. A forgalmazó a Hogyan lopjunk felhőkarcolót? tavalyi visszafogott sikerét (abban Murphy mellékszereplő volt) és mostani DVD-megjelenését próbálta meglovagolni az A Thousand Words-szel, de úgy tűnik mindezt sikertelenül tették.

Az afroamerikai nézőket és idősebb nőket célba vevő kampány során ugyanis még a film műfaja sem igazán derült ki, nem nagyon lehetett tudni, hogy komédiára vagy drámára kell-e számítani. S nyilván az sem segítette a filmet, hogy eddig az összes (37) hivatalos kritikája negatív lett, így jelenleg

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yutani #7
    Eddie Murphy-nek reszeltek?
  • zetortraktor #6
    Aki intelligens, annak elég sokat ér az oldal. Ez elég nagy tárgya lehet, nem véletlenül nem mutatták be.
  • NovaTerra #5
    Moziban?
    Mert a meg fogom nézni, messze van attól, hogy fizetnél is érte.
  • donceleger #4
    A rohadt paradicsomon vannak érdekes dolgok, kb annyit ér mint az arany málna díj, vagyis szart se.
    Eddig én azt hittem, hogy ez új film, a bemutatóját csak mostanában láttam, korábban nem. Ez most meglepett, hogy már 4 éve kész van. Én bírom a csávót, jó filmjei voltak, nekem az Üresfejű is tetszett.
    Kíváncsian várom ezt is, biztosan meg fogom nézni.
  • gforce9 #3
    A trailer meg az alapsztori alapján én se értem, hogy miért olyan rossz ez a film, megnézném én is :)
  • Old PS Fanboy #2
    Én megnézném.
  • xido #1
    Jé..szinte már el is feledtem..már 4 éve lenne,hogy láttam az előzetesét?