Szekeres Viktor

Tévésorozatokkal erősít az RTL Klub

Rég várt scifi, a tavalyi év egyik legjobbja, Steven Seagal akciósorozata, Jean Reno krimisorozata, A szállító-tévésorozat - mind az RTL csatornáira érkezik.

Melyik sorozat érdekel a legjobb?
  • A Jean Renós.
  • A Steven Seagalos.
  • A szállító.
  • A Szulejmán.
  • V, mint veszélyes.
  • Csont nélkül.
  • Arrow.
Úgy tűnik, hogy az RTL Klub számára fontosabbá vált az év eleji tévés uborkaszezon, ugyanis január elejétől sorozatokkal erősíti meg esti műsorsávját a jó ideje piacvezető magyar kereskedelmi tévécsatorna. De nem csak újdonságok kerülnek képernyőre, hiszen több, közkedvelt sorozat is új szezonjával fog folytatódni. Az RTL Klub tájékoztatása szerint csak az év első hónapjaiban hat új széria fog bemutatkozni a képernyőn, ráadásul ezeknek csak egy része lesz amerikai, ugyanis a csatorna több ország (Törökország, Németország, Franciaország) sorozatterméséből is meríteni szándékozik, aminek azok örülhetnek, akik nincsenek oda az amerikai tucattermékekért.


Január 7-től, hétfő esténként a Dr. Csont spinoffja, a Csont nélkül (The Finder) című amerikai sorozat jelentkezik, melyben az iraki háború veteránja, Walter Sherman egy fejsérülés következtében különleges képességre tesz szert: látja az összefüggést bizonyos események, emberek vagy tárgyak között. Nem természetfölötti szériáról van szó, hanem egy jó hangulatú krimiről, mely a tavalyi év egyik nagy kedvence volt - már persze azok körében, akik nézték. (Ők sajnos nem voltak sokan, átlagosan 6 millióan látták az epizódokat, így a sorozat csak 1 évadot, 13 részt ért meg.)

Január 9-én, szerda este dupla epizóddal nyit a Szulejmán című török, kosztümös sorozat. A politikai cselszövésekkel és szerelmi intrikákkal átszőtt sorozat "hihetetlen" látványvilággal kalauzolja el a nézőket az Oszmán Birodalom világába. A környező országok némelyikében hatalmas siker a Szulejmán, máshol csúnyán megbukott - érdekes lesz látni a hazai közönség reakcióját egy olyan ember történetére, aki annak idején rengeteg "bosszúságot" okozott a magyaroknak.


Februárban további sorozatokkal bővül az RTL Klub kínálata. Bemutatásra kerül például az Arrow című amerikai sorozat, melyben a milliárdos Oliver Queen élete gyökeres fordulatot vesz, amikor egy hajótörés következtében öt évig egy sziget fogságában ragad. Hazatérése után nappal újra a megszokott, régi, playboy életét éli, ám éjszaka a saját maga által létrehozott alteregójának, Arrow-nak bőrébe bújva az igazságszolgáltatás példaképeként él. A népszerű képregénykarakterről szóló széria az ősz egyik nagy sikere volt Amerikában, hetente 3 millióan követik figyelemmel.

Ugyancsak az akciódús sorozatok rajongóinak kedvence lehet a True Justice című széria, melynek Steven Segal a főszereplője. De sikeressé válhat a Jo című francia krimisorozat is, mely inkább fordulataival hökkentheti meg azon nézőket, akik kedvelik Jean Reno munkásságát. Továbbá szintén az RTL Klub képernyőjén lesz látható a Transporter című akciósorozat is, mely A szállító című Jason Statham-filmek alapján készült, s melynek érdekessége, hogy egyik főszereplője a külföldön, leginkább Olaszországban egyre több sikert elérő, egyre több díjat elnyerő magyar színésznő, Osvárt Andrea.


Nem csak az RTL Klub jelentkezik azonban premierekkel, hanem az RTL-csoport többi csatornája is, a mai nap folyamán a Cool mutatja be a V, mint veszélyes (V) című scifit, mely egy földönkívüli invázió történetét meséli el. S ugyancsak a mai napon, tehát január hetedikén, hétfőn folytatódik a Chuck című akciókomédia a 3. évaddal, a Prizma Tv-n.

Az RTL Klub persze kedvelt szériák új szezonjait is bemutatja, az elkövetkező hetekben képernyőre kerül A mentalista a 4. évaddal, a Grace Klinika a 8. évaddal, A rejtély a 3. évaddal, A főnök az 5. évaddal és A hatalom hálójában a 3. évaddal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jackoneill90 #7
    a v mint veszélyes nem volt rossz,de nem is jó. elaludtam rajta.
  • Laza #6
    The Finder = Csont nélkül ... igazi hazai címadás ... hogy miért kell ezeknek állandóan játszani a szavakkal. Mondjuk pont, hogy semmi köze nem lesz a másik sorozathoz attól függetlenül, hogy felvezették egy részben. Gagyi.
  • nextman #5
    Az Arrow kiraly.
  • eNMi #4
    + még az "egyik sem" és a "már láttam" lehetőség is hiányzik
  • Skyline #3
    A szavazásba belemehetne egy "Nem nézek szenny adókat" rész.:)
  • xido #2
    Internet csodákra képes,ami a folyamatos online elérhető tévéket illeti
    sorozatok tekintetében meg magyar tévére várni..?
  • Vol Jin #1
    Kurva jó, hogy ami érdekelne, az a coolon megy.