Szekeres Viktor

Bekeményít az RTL2

Eddig altatott az RTL2, de február közepén új műsorrendre vált, Barátok köztöt kezd adni és az egyik legnépszerűbb magyar valóságshow-t is folytatja.

Nálad fogható az RTLII?
  • Igen.
  • Nem.
Az RTLII indulásakor még nem volt elérhető olyan sok helyen, mint mondjuk a SuperTV2, ami annak volt köszönhető, hogy az RTL Klub inkább a számára előnyös feltételekkel kötött csak szerződést a kábelszolgáltatókkal, hosszú távú célokat szem előtt tartva. Mára azonban már a közönség elérte amit akart és a csatorna is elérhető a legtöbb kábeles háztartásban, megközelítőleg 6 millió néző választhatja az RTLII műsorait.


Jelenleg nagyjából a nézők 2%-a él is a lehetőséggel, de ez a közönségarány várhatóan változni fog a közeljövőben, hiszen a csatorna több prémium műsort is elindít, s új műsorrenddel jelentkezik. A csatorna adása fokozatosan fog átalakulni. Például február 18-tól duplájára, átlagosan napi 10 órára nő a magyar tartalom a csatorna kínálatában. A főműsoridőt a Vacsoracsata vezeti fel 18:30-kor (ismétlésekkel), majd 19:30-kor két új műsor is jelentkezik: ahogy eddig, ezentúl is hétfőn lesz Legyen Ön is Milliomos! Friderikusz Sándorral, kedden a vasárnapi Heti Hetes ismétlése, szerdán Forró nyomon Máté Krisztával. Csütörtök esténként látható majd a Gazdálkodj okosan! heti magazin, amely nehéz helyzetben lévő családok bemutatásával konkrét segítséget, gazdasági és életvezetési tanácsokat, túlélési stratégiákat vázol fel. Pénteken pedig Istenes Bence műsorvezetésével indul a Péntektől péntekig, amely az elmúlt hét nap legérdekesebb témáival foglalkozik.

Ugyancsak február 18-tól minden hétköznap 20:30-tól Segítség, bajban vagyok! Az ügyvéd/pszichológus válaszol lesz látható, mely egy új konstruált reality, ami két fontos probléma halmazzal foglalkozik: jogi esetekkel és pszichológiai szempontból érdekes helyzetekkel. A Gyanú árnyékábannal szemben itt a dokurealitys történeteken túl, a nézők igazi szakemberek, ügyvédek és pszichológusok, elemzését, tanácsadását, útmutatását is láthatják majd.


21:30-tól az RTL2-n a terep a tévésorozatoké lesz. Már február 11-től elindul a Nyomtalanul, mely hétfőnként lesz látható. A VIASAT3 és a TV2 által már sugárzott krimiben eltűnt személyek után fognak nyomozni. Keddenként február 19-től a tavalyi év legjobb sorozatának megválasztott Homeland - A belső ellenség kerül képernyőre, mely egy izraeli széria feldolgozása, s a története szerint egy sok éves fogság után hazatérő hadifoglyot gyanúsít meg az egyik CIA-ügynök azzal, hogy terrorista. (A sikersorozat Amerikában ősszel folytatódik a 3. szezonnal, hetente átlagosan 2 millió néző kíséri odakint figyelemmel.) Szerda esténként az új Dallas kerül képernyőre - előbb az első évad, majd pedig a második, míg csütörtökön és pénteken az RTL Klub és a Cool után itt is látható lesz A mentalista, az első részektől kezdve.

22:30-tól minden hétköznap a két órával az RTL Klubos sugárzás után következik a Barátok közt. Majd aki lemaradt az RTL Klub vagy az RTL II esti sugárzásáról másnap 17 órakor is megnézheti Magyarország legnézettebb szappanoperájának aktuális epizódjait. 17:30-tól szintén hétfőtől-péntekig egy másik hazai sorozat, a Szeress most! ismétlései kerülnek képernyőre. Az új kínálatból az RTL II Híradó sem hiányozhat, a jól megszokott 23 órás kezdéssel várja a nézőket minden hétköznap Rábai Balázs és Boros Kriszta.


A telenovellák rendszeres nézői továbbra is követhetik 14 órától kedvenc sorozataikat: a Csók és csata, A végső akart, és a Több mint testőr mellett az év folyamán további Magyarországon még nem vetített telenovella várható. Hétvégére is maradt sorozatpremier, szombaton 18 órától Bud Spencer főszereplésével jön egy könnyed 2010-es olasz krimisorozat, a Nincs kettő séf nélkül. Végül pedig, de semmiképp sem utolsósorban, március 9-től indul a Szombat Esti Láz legújabb évada. A zsűriben Esztergályos Cecília, Keleti Andrea, Szirtes Tamás és Tihanyi Ákos mondhatja meg a magáét, míg a táncparketten Bálint Antónia, Tóth Gabi, Varga Izabella, Győrfi Pál, Szilveszter gazda, Istenes Bence, Vastag Csaba és Dundika fogja ropni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xNecroBladex #18
    Te meg akkor ugorj bele egy jeges vízzel teli medencébe és hűtsd le magad.
  • xNecroBladex #17
    Annyira jó, hogy a mi szolgáltatónknál nincs ez a csatorna, hogy nagyon.
    Legalább még véletlenül se fogok odatévedni.
  • jawarider2 #16
    "Barátok köztöt kezd adni és az egyik legnépszerűbb magyar valóságshow-t is folytatja. "

    Komoly csatorna....
  • Atisz #15
    Neked találták ki a közszolgálatit (akármit is állít a Nagy-Navarro :))
  • NovaTerra #14
    Én se értem az ilyen hozzászólásokat. Ha nincs tévéje, akkor nem mindegy neki ez csatorna vagy az mit ad.
    Manapság már szinte mindenkinek van valamilyen sok csatornás szolgáltatója. Elég sok fajta műsor közül lehet válogatni.
    Jó magam filmeket nem igen nézek tévében csak ritkán, inkább egy-két sorozatot, sporteseményt és természet- illetve dokumentumfilmet.
    Bár az tényleg bosszantó, amikor leülök a tévé elé enni és tíz percig keresgélek valami nézhetőt.
    Viszont rászoktam a bbc entertainment nézésére. Elég jó sorozatokat adnak. Pl.: Eastenderst, ha tehetem mindennap megnézem. Pedig az is csak egy szappanopera.
  • Zombee #13
    Jóbarátokat adja még vagy egy tucat csatorna...
  • BaltásRém #12
    Szörnyű ez az egész halljátok-e !
    Minden ami a tv-ben megy. Sok évig szinte egyáltalán nem tv-ztem, de mostanában rászoktam arra hogy megnézzem a tényeket, és valamikor még maradok ,megnézem a családi titkokat, meg ritkán a szerelem és bűnhődés vagy mi a szart.

    Sok éve kicsit felvilágosultabb vagyok hogy mi zajlik a kulisszák mögött, és kritikus szemmel vagyok képes nézni.

    Megdöbbentő hogy ezek az agymosós szarok mennyire elferdítik a világképét annak aki eszi ezeket a szarokat. Pontosabban nem eltereli, hanem ezáltal olyanná teszi amit látunk.

    Itt van 18:30 -kor tények. Félelem, rettegés fog el miután megnézem. Gyilkosság, gyilkossá...aztán kenguru születik ausztráliában...kurvára nem azt a képet adja, mint amiben élünk. Ki van élezve hogy szard össze magad, és úgy lépj ki másnap az utcára hogy félj, és hogy a világ kegyetlen. Persze azért a végén odateszik azt a nyomorult kengurut. Ez nem "híradó".

    Na aztán jön a családi titkok. Ezt még nagyjából birom, érdekesek szoktak lenni a sztorik. De ha megfigyelitek nem épp keresztény beállítottságú történetek zajlanak le. Mindig ott a gyűlölet, a hogy ne bízz a családtagjaidban, majd a végén amikor mindenre fény derül, akkor általában nem valami olyan tanulsága lesz az egésznek amitől jól érzed magad. Mindig születik megoldás a végére, de mindig valami "szürke", nem beteljesült...olyan ..mintha direkt nem egy etikus megoldást adnának egy eleve etikátlan problémára.

    Na aztán utána a bűnök és szerelmek...hát az teljesen kész..ott aztán van mindenféle karakter amitől kifordul a belem. Túl azon hogy burkoltan egy cigány kulturájú család van, ahol a bűnöket nem éppen negatív formában mutatja be, hanem teljesen úgy mintha egy tök természetes dolog lenne. A méltó büntetést senki nem nyeri el. Egyszerűen nincs tanulsága ! Csak sujkolja beléd hogy ilyen a világ és te is legyél ilyen..kész teljesen. Hányingerem van attól a sorozattól. Az apa, aki a lányát szigorúan fogja, az meg teljesen úgy van kiélezve, feltűntetve, hogy ő rossz, kegyetlen. Mi a tanulság ? Ne hallgassunk a szüleinkre. Szökjünk el inkább otthonról. Hisz teljesen logikus nem ? Egyéniségek vagyunk.

    Ez az egész már eddig is profi agymosás volt, most még az rtl is "bekeményít" ? Hát komolyan ez az igazán nemzeti közösségrombolás amikor ilyeneket nézetnek a néppel. És akkor a fiataloknak, meg a butáknak teljesen átmossák az agyát. Volt egyetlen egy részben is valaha rtl-es vagy tv2-n, hogy valaki becsületesen dolgozik, és boldog, megbecsült ? Nem ! Azt nyomatják hogy az már szinte égő, inkább verd át a másikat ! Akkor leszel szép, és boldog, és erős !

    HÁNYOK EZEKTŐL A SZAROKTÓK !
  • donceleger8 #11
    Hihetetlen, hogy itt szinte mindenki mennyire álszent!
    Ilyen dumával senki sem fogja elhinni, hogy ti tényleg nem tévéztek, nincs beállítva sem stb.... Senki sem kérdezte, mégis tagadtok! Szánalmas, tudatlan bagázs! "Persze azért néha értesülök róla" "alapzaj címszó alatt volt bekapcsolva"
    ezek olyan szépek, mindjárt sírva fakadok!
    Tipikusan azok közé tartoztok, akik tömegben letagadják, hogy nézték a Győzike sót, de valójában minden egyes pillanatára emlékszel!
    És Jani Hun!
    Moziba természetfilmet?!?!? Nooooormális? Ahogy Besenyő Pista bácsi mondaná!
    Nem nézel tévét 2-3 éve, akkor mi a szarnak akarsz moziba természetfilmet nézni? Annyi, de annyi természetfilmet sugárzó csatorna van, hogy simán be lehetne zárni a nemzeti parkokat, állatkerteket, mert szinte semmi értelmük! Zárold a többi csatornát és hagyd meg a 15 ilyen jellegűt, majd zárd be magadat örökre a szobádba, de a mozit és az igazi kikapcsolódás élményét hagyd meg nekünk!

    Ti vagytok a legnagyobb "dákóslukkolók" ezen a téren, ki itt a legtöbbet papol ellene, az nézi leginkább nyálcsorgatva.
  • Jani Hun #10
    éncsak 2-3 éve nemnézek, elötte is csak alapzaj cimszó alatt volt bekapcsolna.. töbet nem is ér,
    viszont egy tényleg érdekes (ezalatt azt értem h titkokat feltáró) termsézetfilmet is (ami valós alapon alapszik) adhatnának mozikba.
    sokkal szivesebben elmennék rá, mint egy akciófilmre vagy bármi másra.
  • duke #9
    Nalam a regi rtl sincs beallitva, soha nem is volt. Persze azert neha ertesulok rola, hogy mi folyik az ilyen tv2 meg rtl klub szintu csatornakon. A jutubon fent van par felvetel, amiben fogatlan cigany aszonyok rikacsolva verik egymast fomusoridoben. Ugyhogy van nemi fogalmam a "musor" kinalatukrol. Beszaras, hogy erre van igeny, remiszto, hogy vannak olyan emberek akiknek ez az igenyuk.