Szekeres Viktor

A Lorax lesz 2012 nagy animációs sikerfilmje? Itt az új előzetes

Amerikában március másodikától, itthon pedig rá két hétre lesz látható a Gru gyártójának új animációs filmje, a Lorax, mely a Grincs és Horton megálmodójának egy újabb történetét dolgozza fel.

A Universal Pictures pár órája elérhetővé tette a Yahoo Movies-on új animációs filmjének, a Loraxnak az új előzetesét, melyet Danny DeVito vezet fel pár szóval. A Grút és a Hoppot gyártó Illumination Entertainment Dr. Seuss-adaptációjának trailerében a szinkronizáló színészek is kiemelt szerepet kapnak, a gyártók tehát még mindig bíznak abban, hogy a nézőket pár neves, a filmhez csak a hangját kölcsönző színész rá tudja venni a mozizásra.


A Loraxban (Dr. Seuss' The Lorax) mi természetesen nem fogjuk hallani őket, hiszen a hazai nézők zöme szinkronosan fogja látni a filmet, de említsük meg a főbb "szereplőket": Zac Efron, Ed Helms, Taylor Swift, Rob Riggle és Betty White, no meg persze a már említett Danny DeVito. A történet egy 12 éves fiú utazásáról fog szólni, aki azt az egy dolgot keresi, ami alkalmassá teszi őt arra, hogy elnyerje álmai lányának rajongását. Ehhez azonban először fel kell deríteni Lorax történetét, aki egy mogorva, mégis bűbájos teremtmény, aki világ megvédését tűzte ki zászlójára.

Dr. Seuss, a nagy amerikai meseíró itthon közel sem ismert annyira, mint odakint, ahol Lorax története közel sem lesz akkora újdonság idehaza. Az író műveiből az elmúlt években olyan adaptációk készültek, mint A Grincs, a Horton, valamint A Macska - Le a kalappal!.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morden #2
    Kicsit hasonlít a 2000-es évek platform játékainak a grafikájához a cucc :D
  • Seth #1
    Talán így emészthetőbbek lesznek ezek a Dr Seuss féle mesék, a filmektől vmiért kiráz a hideg