Szekeres Viktor

A TV2 kábelcsatornái bekerültek a DIGI kínálatába

Február elsejével a DIGI teljes hálózatán, alapcsomagban is elérhető a TV2 Csoport két kábelcsatornája, a FEM3 és a PRO4. Utóbbi főleg a Bajnokok Ligája-közvetítések miatt okozhat pár embernek örömöt.

A két évvel ezelőtt indított FEM3, valamint a tavaly év elején indított PRO4 február elsejétől már a DIGI teljes hálózatán, alapcsomagban is elérhető. Ezzel a tavaly év végén 44,3%-os technikai lefedettséggel büszkélkedő FEM3, valamint a 26,3%-os technikai lefedettségű PRO4 újabb jelentős számú háztartásba jut el. "Azzal, hogy cégcsoportunk mindkét kábel csatornája, a női nézőket célzó FEM3 és a férfi közönséget célzó PRO4 is felkerül a DIGI teljes hálózatára, a csatornák növekedése új szakaszba lép. Nagyon örülünk és büszkék vagyunk arra, hogy minőségi műsorainkat, mint az idén FEM3-on debütáló Pan Am című sorozatot vagy a számos hazai gyártású exkluzív tartalmat, ezek után a DIGI nézői is élvezhetik." - mondta Megyeri András, a TV2 üzletfejlesztési igazgatója.

A FEM3, a TV2 Csoport női csatornája 2012-ben is olyan premiertartalmakkal várja a nézőket, mint a saját gyártású Kétszersült című gasztro magazin vagy az előbb említett PanAm című sorozat. A PRO4 műsorkínálatában továbbra is "jobbnál jobb" mozifilmek és tévéfilmek, illetve olyan premiersorozatok láthatók, mint például a Combat Hospital és a Boszorkák. Emellett számos sportműsorral is kedveskedik férfinézőinek a csatorna: 2012-ben is jön a Totalcar című kultuszműsor, valamint a 2012-es tavaszi Bajnokok Ligája mérkőzések is a PRO4-en lesznek láthatóak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!