Szekeres Viktor

Megvannak a Megasztár 6 műsorvezetői

A TV2 úgy döntött, hogy miután változtatott a Megasztár zsűrijének összetételén, a valóságshow eddigi műsorvezetőit a hatodik szezonra is megtartja.

Liptai Claudia és Till Attila vezetheti a Megasztár című énekes valóságshow legújabb szériáját. A TV2 tájékoztatása szerint a több mint tíz éves múltra visszatekintő páros tagjai a tőlük megszokott profizmussal, ugyanakkor friss lendülettel készülnek a nagyszabású show-ra. Liptait tehát nem kell sokáig nélkülöznie a rajongóinak, hiszen a Mokkából és a Jóban rosszbanból való távozása után ismét képernyőn lehet. (Persze aki rajongó, az nem hiányolja a színésznőt, hiszen továbbra is látható a Centrál színházban a Pletykafészek cím darabban.)

A tervek szerint a Megasztár új szezonja februárban kezdődne, bár azt még nem tudni, hogy mely napokon tervezi adni a csatorna. A műsorvezetők állandósága ellenére a zsűri összetétele egyébként meg fog változni, egyelőre Falusi Mariann és Bereczki Zoltán érkezéséről lehet tudni, s nem tudni, hogy a korábbi Eszenyi Enikő, Friderikusz Sándor, Presser Gábor, Mester Tamás kvartettből valaki is visszatér-e.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #5
    Ahelyett, hogy elismernéd, hogy milyen ostobaságot írtál, elkezdesz hisztizni. Szerintem add vissza a srácnak a belépését, ennyire senki nem hülye, hogy így lejárassa magát.
  • Zombee #4
    Márpedig ez egy nulla hírértékkel bíró reklámhír, akármit is fröcsögsz itt nekem az ostobaságról. Kell a hírverés a tévéknek, egyre több helyen van háromnál több adó, van már más választása a parasztoknak. Nem értem viszont, mire véled, hogy neked van szellemi fölényed, talán öntudatra ébredtél a sok VV-től.
  • zetortraktor #3
    Nem tudom eldönteni, hogy mi a rosszabb. Hogy léteznek ennyire ostoba emberek, hogy felmerül bennük, hogy ilyesmiért fizetni kell (ez nem is ostobaság, hanem hatalmas naivitás, úristen, lol, mi van, ha kimész az utcára ezzel a fejjel?), vagy hogy léteznek még ennél is ostobább emberek, hogy még kérkednek is a saját ostobaságukkal. Sőt, nem is egy helyre írják be, hogy "Nézzétek, ilyen hülye vagyok!".

    Csak arra tudok gondolni, hogy valaki lenyúlta a felhasználónévhez tartozó jelszót, mert ennél jobban nem nagyon lehet lejáratni valakit.
  • Zombee #2
    Fizetett reklám, sejteni lehetett.
  • kandeláber #1
    "Tilla Attila" => Till Attila