Szekeres Viktor

Előzetest kapott a tavasz egyik legjobban várt valóságshow-ja

Fátyolos szemekkel emlékezhet vissza a kezdetekre az, aki a Megasztár 6 első tévés promóját végignézi. A képsorok azért is hasznosak, mert van olyan győztes, akinek sokan az arcára sem emlékeznek.

A TV2 február 10-én kezd neki a Megasztár hatodik szezonjának. A népszerű valóságshow ismét változni fog: a kreatívok most a zsűri lecserélése mellett döntöttek, valamint az ítészeket megpróbálják jobban belevonni a versenyzők felkészülési folyamatába. A legutóbbi évados zsűrigárdából egyébként Presser Gábor, Eszenyi Enikő és Friderikusz Sándor távozik, helyükre Falusi Mariann, Bereczki Zoltán és Bochkor Gábor érkezik - aki változatlan: Mester Tamás.


A TV2 elég jó statisztikákat mondhat magáénak a korábbi Megasztárosokkal. Közülük többen is igazi bulvárkedvenc celebbé váltak, de szerencsére a zene világában is alkottak: 60 szóló albumot jelentettek meg 550 dallal, 250 ezer lemezt adtak el, 12 arany-, 5 dupla arany-, 1 tripla arany és 5 platinalemezt mondhatnak magukénak. Tartós sikert igazából csak Gáspár László, Oláh Ibolya, Caramel és Ruzsa Magdi tudtak elérni, a celebségben pedig Tóth Gabi vitte legtovább, több valóságshow-ban is haknizhatott, köszönhetően annak, hogy két albuma elég csúnyán megbukott, összesen 2-3 ezer példány kelt el belőlük. Sőt, az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi elődöntőjében nyolc Megasztáros indult: Tolvai Renáta, Tóth Gabi és Bencsik Tamara, Molnár Ferenc Caramel, Király Viktor, Kökény Attila, Kállay-Saunders András és Puskás Péter

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #2
    ezt neked kell eldöntened. ha már unod, ne nézd.
  • zsivko #1
    Nem unalmas már ez?!