Szekeres Viktor

Egyáltalán nem lett ütős a Titanic 3D plakátja

Elég komolyan megindult a Titanic 3D reklámkampánya, hiszen az elmúlt napokban nem csak a film előzetese, hanem plakátja is nyilvánosságra került.

Az áprilisban világpremier keretében itthon és Amerikában is bemutatkozó 3D-s Titanic előzetesét már láthattuk pár napja, most pedig a film plakátjába gyönyörködhetünk, s nyugtázhatjuk azt, hogy James Cameron ezúttal biztosra ment, hiszen a 97-es plakát, valamint a DVD-borítók szellemiségét felhasználó új verzióval rukkolt ezúttal elő. A kép középpontjában természetesen a két főszereplő, Leonardo Di Caprio és Kate Winslet van.

James Cameron Titanicját 1997-ben egyébként sokan bukásnak vélték előzetesen, hiszen sok riport csak az egekbe szökő költségvetésről írt, valamint azt sem vélték jó előjelnek, hogy az eredetileg nyárra tervezett bemutatót a Paramount télre halasztotta el. Nos talán mindez együttesen kellett is a sikerhez, mely nem csak a 11 Oscar-díjban mutatkozott meg, hanem a hatalmas bevételben is: a film Amerikában 600 millió, a világ többi részén 1,24 milliárd dollárt termelt. (Érdekességképp az a 600 millió dollár az inflációval számolva mai körülmények között már 1,02 milliárd dollárnak felelne meg, amivel Amerikában az Avatart is megelőzné.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #6
    ..vagy Lovermant
  • Ender Wiggin #5
    lehetne már egy cikk is ütős...
  • Loverman #4
    Emberekről van szó, úgyhogy mindig van lejjebb. Nézd meg példaként a fórumtrollokat
  • RoyalPredator #3
    Szóval, 3D-ben láthatjuk a nyálfolyást, meg egy pofánkba szúródó gőzőst...
  • finizlik #2
    Avatar után azt hittem nincs lejjebb de mégis
  • kissssss #1
    nagyon ütős plakát.