Szekeres Viktor

Bruce Willis idei ötödik zsé-filmje előzetest kapott

Ismét rosszfiú lesz Bruce Willis.

Ahogy írtuk legutóbb és azelőtti is, a tavalyi 8, kivétel nélkül Arany Málna-jelölést kapó alakítása után Bruce Willis 2022-ben sem lankad, hiszen az A Day To Die, a Gasoline Alley, a Fortress: Sniper's Eye és a Corrective Measures után a nemsokára bemutatásra kerülő Vendetta már az ötödik premierje lesz, és ez ismét béfilmnek tűnik, amik régen a videótékák alsó polcaira kerültek volna, manapság pedig video on demand formátumos premiert kapnak. Bár, jó jel, hogy miképp a legutóbbi, áprilisi premierje, ez is egy fokkal jobbnak tűnik a többinél - az IMDb-pontszámok az idei premierjei esetében: 3.6, 3.6, 2.8 és 4.4. Íme az előzetes.


A filmet Jared Cohn rendezte, szerencsére nem a Saban Filmsnek készült, Willis partnerei között pedig Clive Standen, Theo Rossi, Thomas Jane és Mike Tyson lesz többek között. A rendező neve alapján sajnos reményre nincs sok okunk, hiszen olyan filmesről van szó, aki évi 4-5 filmet rendez, ő a Deadlockon már dolgozott Willisszel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • repvez #8
  Segitek cimet addni a cikkiroknak :
  Bruce Willis idei hatodik zsé-filmje elözetest kapott.
 • wraithLord #7
  Valószínű, de ennyire nem vagyok szakértője a zs-filmeknek, azoknak sem, amelyekben szerepel Willis. :D
 • Ender Wiggin #6
  erről a filmről jut eszembe, hogy thomas jane is nagy sztárnak indult, aztán végül nem az lett.
 • zetortraktor #5
  Bruce Willisnek csak nem block buster filmje van mostanság.

  "hadd döntse el a néző"

  Okos ember lehet, aki azért nézi meg, hogy eldöntse. Nem egyszerűbb okosnak lenni, és más balekokkal megnézetni?

  " más szinészek kevésbé jol soikerült filmjeihez nem asszociáltok ilyen jelzöket állandoan anélkül, hogy látátok volna . "

  Szerintem elég komolyan el vagy tévedve. Nem csak azért, mert azt hiszed, hogy Bruce Willisen kívül van olyan neves színész, aki ennyi szarban szerepelt az elmúlt 1-2-3 évben, hanem mert nem az a kérdés, hogy jó egy film vagy rossz, hanem az, hogy nullapénzből, Albániában 10 nap alatt forgatja egy olyan filmes, aki évi 10 filmet rendez, ideális esetben egyszerre három másik filmmel.
 • zetortraktor #4
  Szerintem egyik sem "Bruce Willis film" és tényleg rettenetesek.
 • wraithLord #3
  Egyébként ezeknek egy része nem is "Bruce Willis film", csak ő is benne van.
 • wraithLord #2
  A "Zs-film" végül is csak annyit jelent, hogy nagyon alacsony költségvetésű. Én csak 1-et láttam belőlük, de az tényleg szar is volt. Bár volt neki egy ilyen '80-as, '90-es évek "B-film" (akciófilm) beütése, amitől majdnem nem bántam meg, hogy megnéztem. A trailerét mindegyiknek láttam, az alapján talán 1 lehet nézhető, lehet hogy majd egyszer tesztelem.

  Egyébként most már tudjuk, miért csinálta ezt Willis (tehát, hogy miért vállalt el bármit, és minél többet).
 • repvez #1
  Mi lenne ha Bruce Willis filmjei mellöl elhagynátok a ZS jelzöt? Tök irritálo, hogy csak nála emlititek igy a nem block buster filmjeit mig más szinészek kevésbé jol soikerült filmjeihez nem asszociáltok ilyen jelzöket állandoan anélkül, hogy látátok volna .
  ÉS azért , mert valami még nem több 100 millios költségvetésböl készült, még nem biztos hogy ZS kategória, még mindig lehet sokkal jobb mint egy másik nagyobb költségvetéssel készült.
  Azt, hogy milyen kategória majd hadd döntse el a néző azután , hogy látta, ne egy elözetes alapján és ne azért mert BW van benne.