Szekeres Viktor

Itt van Bruce Willis idei 10. és 11. zséfilmjének előzetese

Még van esély arra, hogy Bruce Willis havi egy filmes átlaggal zárja 2022-t.

Pár hónapja azt írtuk, hogy nem fog összejönni 2022-re a havi egy film Bruce Willisnek, hiszen miután 8 hónap alatt 8 Bruce Willis-film volt az idei termés, a kilencedik alkotás, a Paradise City csak novemberi premier volt, de az elmúlt hetekben két Willis-akciózás is az online boltokba került, így még bármi előfordulhat, lehet, hogy kapunk valami karácsonyi meglepetést. Persze a színész már így is rekordot döntött, hiszen tavaly összesen 8 filmben szerepelt. (Értelemszerűen a filmek nagyját egy évvel korábban forgatták, nem a bemutatás évében.) Ahogy arról már többször írtunk, ezen filmek majd mindegyike nagyjából a zsé-kategóriát képviselte, azonban 2020-szal szemben 2021-ben nem nagyon volt olyan darab, amit a nézők egy fokkal jobban értékeltek volna a vártnál. A filmek értékelése persze kapcsán van egy kis gond: itthon nem nagyon lehet ember, aki mindet látta volna, minőségükre maximum abból lehetett következtetni, hogy némelyiknek komolyabb gyártója volt, de persze a többség még így is Saban Filmses lett.


A mostani két alkotást azért vonjuk egybe, mert a Fortress után ismét egy sorozatban láthatjuk az egykori akciósztárt. A Detective Knight: Rogue és a Detective Knight: Redemption egyaránt Edward Drake rendezése, minden bizonnyal költségtakarékossági okokból forgatták a filmeket együtt - a hírek szerint még egy alkotás, a Detective Knight: Independence érkezik a trilógiából, mely egyben lehet, hogy utolsó is lesz a színészkedéstől visszavonuló színésztől.


Drake profi Willis-filmesnek számít, hiszen korábban ő rendezte a Kerozin közt, az Amerikai ostromot, az Apex - Vadászok szigetét, valamint a Kozmikus bűnt is, és például a Paradise Citynek a forgatókönyvírója volt. Ilyenkor mindig meg szoktuk nézni, hogy vajon kik Bruce Willis partnerei a filmekben. Nos, az elsőben Jimmy Jean-Louis és Martin Eklund, míg a másodikban Paul Johansson került fel a plakátra, valamint visszatérő szereplőként Lochyln Munroe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!