Szekeres Viktor

Két sorozatot nyírtak ki a hét végén

Az ABC Family csatorna hétvégi mérlege 2 sima és 2 fordított: a csatorna vezetése úgy döntött, hogy két újoncsorozatot megszüntet, azonban egy harmadik új széria, valamint egy "veterán" folytatódhat jövőre is.

Miközben nemsokára elkezdődnek a legmenőbb sorozatok az amerikai kereskedelmi csatornákon, egy kábelcsatorna, nevezetesen az ABC Family úgy döntött, hogy két szériáját is megszünteti. Az egyik áldozat a The Nine Live of Chloe King című természetfölötti tinisorozat volt, melynek 10 rész után lesz így vége annak ellenére, hogy az utolsó epizódban elkövetett vérengzés több rajongó figyelmét is felkeltette. S ugyancsak véget ért a State of Georgia című komédia, melynek 12 rész adatott meg, de ezek átlagnézettsége nem ért el az egymilliót.


Hogy ne csak rossz hírekről számoljunk be az ABC Family frontjáról, azt is meg kell említeni, hogy a csatorna úgy döntött, hogy kibővíti 12 résszel a The Lying Game című ikrekdráma első szezonját. S ugyancsak folytatódhat a Make It or Break It című tornászos sorozat, melynek 20 részes első és második szezonját egy 10-13 részes harmadik fogja követni, azt azonban még nem tudni, hogy pontosan mikor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!