Szekeres Viktor

James Cameron szerint a scifikben senki sem hal meg

James Cameron érzi annyira rugalmasnak a scifi műfaját, hogy olyan karaktereket szerepeltessen legújabb filmjében, akik meghaltak korábban. Mindezt Sigourney Weaver osztotta meg a sajtóval.

Sigourney Weaver a ComingSoon-nak adott interjújában elmondta, hogy nem kell aggódnia a rajongóknak, vissza fog térni az Avatar második részében, s ezzel megerősítette azt az információt, melyet nagyjából egy éve ejtett el. A színésznő hozzátette, hogy James Cameron eleve azt mondja, hogy a science fiction műfajában senki sem hal meg, s beavatta őt az Avatar 2. és 3. részének történetébe, melyek szerinte csodálatosak, a nézőknek igazi kényeztetésben lesz részük a multiplexekben, s most már csak az a feladat vár rájuk, hogy leforgassák a két filmet.

Weaver, aki nemsokára John Singleton Elhurcolva című thrillerjében lesz látható, még nem tudja, hogy mikor forgatják le az Avatar 2-3-at, csak annyit vesz biztosra, hogy valamikor jövőre, egymás után készül el a két epizód. Az interjúban a Szellemirtók tervezett 3. epizódjával kapcsolatosan is elhangzott egy kérdés, de Weaver ennek a filmnek a jövőjét még bizonytalannak véli, s bár volt arról szó, hogy szerepelni fog benne, egyelőre még nem olvasta a forgatókönyvet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xyl #11
    Amúgy pedig Sigourney Weaver már az Alien sorozatban is meghalt egyszer. Nem ez lenne az első eset számára.
  • xyl #10
    Emberek!!!! Mielőtt még egymásnak estek! Van, akinek tetszik, van akinek nem. Nincs ebben semmi baj, csak ne képzelje egyik sem felsőbbrendűnek magát. Lécci!

  • Merces #9
    ....az Avatarnál már csak te vagy unalmasabb..........mondjuk nem sokkal, feltünt már hogy csak én vagyok olyan mraha hogy leállok veled? Jó lenne ha kalapos01 máshol verné a nyálát......mondjuk otthon a tükör előtt.....és nem a kommentjeid nem vélemény hanem ömlengés, nem kamaszodsz te véletlenül?
  • kalapos01 #8
    Ennél csak az unalmasabb, hogy akad pár IQnulla kretén, akiknek még ahhoz sincs agyuk, hogy elképzeljék, hogy nagyon sok embernek tetszett a film és lehet, hogy csak ők voltak hülyék hozzá, ha már benyelésről képzelegnek. Nem tetszett nekik és ki vannak akadva azon, hogy másoknak bejön. Dedó felsőfokon.
  • NovaTerra #7
    Farkasokkal táncoló 2-3
  • False #6
    Unalmas hát, de ha egyszer a pocahontas-szintű produktum,amit a sok igénytelen paraszt benyelt /pl kferro/, és isteníti, és vérig van sértve, ha valaki kimondja az igazságot.
  • Szefmester #5
    Pocahontas + Hegylakó vagy mi?

    Kferro: Csak nézd meg a Pocahontsa rajzfilmet és a 3D kivételével miőségibb alkotást fogsz látni.
  • crowmf #4
    Az avatar az unalamas:D
  • Chocho #3
    +1

    Egyébként a Szellemirtókban már egyre kevésbé hiszek...
  • Kferro #2
    Unalmas már ez a Pocahontas-ozás...