Szekeres Viktor

Infók a RED 2-ről

A RED második része már nem képregényen fog alapulni, hanem saját történettel fog bírni, s a már megismert főszereplők mellé pár új karakter is fog érkezni, de persze csak módjával.

Lorenzo di Bonaventura, aki nem csak a Transformers és a G.I. Joe legújabb epizódjának producere, de a RED című képregény-adaptációban is szerepet vállalt, elmondta, hogy abszolút helyénvalóak azon értesülések, mely a film folytatásáról szólnak. A RED 2 már tervezés alatt áll, s a producer elmondta, hogy szeretnének új arcokat is hívni a visszatérő Bruce Willis, Helen Mirren és John Malkovich mellé.

"Egy vagy két, sőt, az is lehet, hogy három új karakter szerepelhet filmben és fontos szerepet fognak játszani benne. A célunk egyértelmű: a csapat, már megismert magjára koncentrálni, miközben pár új irányt is felvázolunk." - mondta di Bonaventura. A RED a tavalyi év egyik közönségkedvence volt Amerikában, hiszen a korrekt 21 milliós hétvégi nyitányt követően egészen 90 millió dollárig nőtt a film bevétele, ami több mint négyszeres szorzót jelent, s ez csak nagyon kevés filmnek adatik meg. Ráadásul a nemzetközileg begyűjtött 96 millió dollár azt is mutatja, hogy Amerikán kívül is érdeklődtek a film iránt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tmk #4
    Nagy hiba! Jó kis film
  • kissssss #3
    RED? sosem halottam róla.
  • pokolfiu #2
  • bvalek2 #1