Szekeres Viktor

A Mátrix főszereplője a Silent Hill 2 legújabb képein

Bár a jelek szerint befejeződött a Silent Hill-mozifilm második részének forgatása, az előzetese egyelőre még nem került bemutatásra, így egy rakás, a forgatáson készült képpel kell beérnünk.

Jó pár színfalak mögött készült kép került a Silent Hill második részének, a Silent Hill: Revelation 3D-nek hivatalos Facebook-oldalára, melyek közül a rajongóknak a legérdekesebb a nővérkéket az egyik producerrel ábrázoló fotó lehet (nem a producer miatt), valamint a teljes sminkben lévő Carrie-Anne Mosst ábrázoló kép. (A többin is látni érdekességeket, például egy titokzatos szobrot.)

Klikk ide! Klikk ide!

A Lionsgate stúdió által jegyzett filmet, mint azt már korábban is írtuk, Michael J. Bassett rendezte, a főszerepben pedig Adelaide Clemenst és Kit Harringtont láthatjuk, de mellettük olyan, az első filmből ismert színészeket is feltűnnek, mint Sean Bean, Deborah Kara Unger és Radha Mitchell. A Silent Hill: Revelation 3D jövőre kerül a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #6
    Szerintem okostojás lámának lenni a legnagyobb égés. Tudjátok ez az a csávó, aki tudja, hogy miről van szó, de teszi az agyát, mintha nem tudná.

  • Mózsi bá #5
    Javítsatok ki, ha tévednék, de a The Matrixban (bár itt csak Mátrixról volt szó) a főszerep Keanu-é, Fishburne-é, illetve Carrie-Anne Moss-é. Mivel Mátrix című film legjobb tudomásom szerint ezidáig nem létezik, kérem a cikkírót, hogy törölje bejegyzését, mert mindössze saját buta agyszüleményéről van szó. Hogy imént említett cikkírónknak hol kéne kezeltetnie magát, azt majd háziorvosa megmondja, amennyiben képes lemenni hozzá. Amennyiben nem, úgy a mentőt javallom...
  • sanjero #4
    Ööö, valaki hallott már Keanu Reeves -ről? Mintha ő is ott kolbászolt volna a Mátrix-ban... :)
  • xido #3
    de jó lenne szerkesztés gomb..korán volt még nekünk olvasni alaposan,de majd jönnek a megmondók és jól leminuszolnak minket:)
  • xido #2
    Azt írja imdb,Claudia Wolf szerepében Carrie-Anne Moss..csak Viki barátunk baszott a nevét a cikkbe írni...
  • Fresh Duke #1
    Viki, nézd meg mégegyszer a Mátrixot, szerintem...