Szekeres Viktor

Mégiscsak látható lesz itthon Mel Gibson

A Fórum Hungary passzolt Mel Gibson legújabb filmjének hazai mozis premierjét, azonban a CORNERfilm bevállalta, valószínűleg pár ezer ember nagy örömére, hiszen így lehetőségük nyílik a nagy vászonra tervezett produkciót megtekinteni.

Nem tudjuk, hányan hullattak krokodilkönnyeket a hír hallatán, miszerint a Fórum Hungary elállt Az élet fája és a The Beaver című Mel Gibson-film hazai mozis premierjétől, de ezen delikvensek egy része nemsokára papírzsebkendővel törölheti meg szemeit, ugyanis a The Beaver mégis látható lesz a hazai mozikban. Mel Gibson legújabb filmje itthon A hódkóros címmel fog futni, a forgalmazást az igényes filmek bemutatását zászlójára tűző CORNERfilm vette át a Fórumtól.


A premierre már lehet, hogy a tervezett augusztus dátum környékén sor kerül, de legkésőbb szeptemberben már láthatjuk a filmet, mellyel a forgalmazó a májusi Chloe után lehet, hogy ismét egyéni bevételi rekordot könyvelhet el - már, ha a közönség vevő lesz a mostanában inkább botrányairól elhíresült színész munkájára, amit nem mellesleg Jodie Foster rendezett.

A hivatalos szinopszis szerint Walter Black (Mel Gibson), a valaha szebb napokat látott játékgyár-igazgató tökéletesen elveszítette a kapcsolatot a külvilággal. Teljesen magába zárkózik, és már a családjával se nagyon kommunikál. Aggódó feleségével (Jodie Foster) már végigvették az összes terápiát és csodaszert, hogy kirántsák őt a depresszióból, de szemlátomást semmi sem segít. Aztán egy nap Walter egy hódot formáló kézi bábot talál a szemétben, melyet a karjára húzva hirtelenjében minden megváltozik. A férfit mintha kicserélték volna, az üzletben újra sziporkázik, környezetében mindenkit elbűvöl, a Hódból pedig országos szenzáció lesz. A gond csupán az, hogy maga Walter eltűnni látszik a Hód árnyékában…


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!