Szekeres Viktor

Mel Gibson a Másnaposok 2-ben?

Miközben új filmje, a The Beaver nem tudni, hogy mikor kerülhet moziba, Mel Gibsont nem mindenki tartja tabunak, hiszen egyes pletykák szerint a színész a Másnaposok folytatásában tűnhet fel.

A New York Post szórakoztatóipari hírekkel és pletykákkal foglalkozó rovata, a Page Six adta hírül, hogy Mel Gibson szerepet kapott a Másnaposok (The Hangover) folytatásában. A magánéleti zűrjei miatt még az ügynökét is elvesztő filmsztár röpke szerepében állítólag egy Bangkokban élő és dolgozó tetoválómestert fog alakítani.

A lap forrása még azt is elmondta, hogy a forgatásra a Warner Bros. egyik stúdiójában fog sor kerülni, ahol a bangkoki díszletek egy részét felépítik, s mindez nagyjából két héten belül fog lezajlani - a produkció ezután, a hó végén fogja áttenni székhelyét Thaiföldre Todd Phillips, rendező vezetésével. A Másnaposok 2 jelen állás szerint 2011. május 26-án kerül bemutatásra Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #3
    Én is erre gondoltam, hogy cameo jelleggel becsöngetnek hozzá valamelyik (akármelyik) reggel :)
  • Etinger #2
    Nem önmagát alakítja?
  • Wittgen #1
    Sokan sztárolták a Másnaposok c. filmet, de szerintem csak 1nek volt jó, újranézési faktora nulla nálam. Emiatt a folytatást nem várom, persze ez nem jelenti azt, hogyha hozzájutok és éppen nincs jobb, akkor nem nézem meg (főleg, ha a csaj akarja :P).