Szekeres Viktor

Mégiscsak bemutatják az új Mel Gibson-filmet. Itt az előzetes

Lehet, hogy jóval kevesebb néző szeme láttára, de tavasszal Amerikában mozikba kerül az a The Beaver című film, melynek bemutatóját gyártója korábban elhalasztotta Mel Gibson rendőrségi ügye miatt.

Pár nappal a premierdátum kitűzését követően megérkezett a The Beaver című film első előzetes is, ami alant meg is tekinthető. A kétszeres Oscar-díjas Jodie Foster rendezésében a kétszeres Oscar-díjas Mel Gibson lesz a főszereplő, a történet pedig, mint a videóból kiderül, nem feltétlenül olyan, amit megszokhattunk a színésztől


A The Beaver eredetileg idén került volna mozikba, azonban a gyártó Summit Entertainment Mel Gibson botránya miatt határozatlan időre elhalasztotta a bemutatót és ezzel az Oscar-jelölés lehetőségéről is lemondott. Sokáig úgy nézett ki, hogy a film dobozban végzi, vagy csak DVD-n jelenik meg, azonban a stúdió a napokban bejelentette, hogy 2011. tavaszán mégis műsorra tűzik Jodie Foster rendezését, melyben Gibson a rendezőnő szerint pályája "legerősebb és legmegindítóbb" alakítását nyújtja.

A CBS News és a Vanity Fair felmérései alapján egyébként a mozinézők 76%-át nem befolyásolják egy film megtekintésében a benne játszók magánügyei, jelen esetben Gibson balhéi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • AZTA #7
  Nálunk a bucika drogos piás autobalesete se zavarta a valo világ nézőket, akkor nehogy már egy mozifilmnél legyen akkora gond.
 • FL Zoli #6
  A Passió óta nagyon sok csúnyaság "kiderült" róla. Érdekes
  Azt nem tudom olvastátok-e hogy a MAd Max 1 castingjára is hullarészegen ment el a haverjával:) s mindketten megkapták a szerepet
 • bippo #5
  Hát igen. Nem igazán látószerv-párti. Nem 'szem'ita. :)
  De a mostani kényszerszünet a nőjének megejtett telefon és előzményei miatt van, nem?
 • atomkrumpli #4
  még véletlenül sem ez a bűne, inkább az hogy nem szereti a rostos levet (a dzsúzt) :-)
 • _Atti_ #3
  Azért ez a trailer eléggé megvan tömve spoilerrel ahhoz hogy már kár megnézni a maradékot..az ilyen trailereket nevezhetnék short-cutnak inkább.
 • bippo #2
  Röviden: Agresszív lesz, ha iszik.
 • Dakkon #1
  Őszintén szólva, engem sem érdekel, ki mit csinál (na jo egy határig). Kb. nem is vagyok képben ezzel sem. Mit is csináld melGibson?