Szekeres Viktor

A Halálos iramban sztárja a Terminátor 5-ben?

Annak ellenére, hogy Arnold Schwarzenegger ideiglenes visszavonulásának híre hallatán azt lehetett hinni, hogy a Terminátor 5-projekt is lepihen, a hírek szerint felmerült a reboot gondolata is.

A What's Playing információi szerint a Halálos iramban-sorozat sztárja, Paul Walker a legfőbb esélyes arra, hogy a Terminátor tervezett ötödik részének főszereplőjeként Kyle Reese bőrébe bújjon. Walker nevének felmerülése nem akkora meglepetés, ha azt nézzük, hogy a filmet minden valószínűség szerint az a Justin Lin rendezheti, aki a Halálos iramban 3., 4. és 5. részét is készítette.

Azzal, hogy Arnold Schwarzenegger ismét felfüggesztette színészkedésre vonatkozó vágyait, a T5 projekttől mindenki a polcra kerülést és a halasztást várta. A hírek szerint azonban előfordulhat, hogy egy új, fiatal főszereplővel rebootolnák a sorozatot. Ha azonban a tervezés ebbe az irányba megy el, akkor Schwarzenegger esetleges visszatérése esetén jóval kevesebb időt kapna a vásznon a hangsúlyok eltolódása miatt, s ez esetben még az is előfordulhat, hogy a színész nem is vállalja majd a filmben való szereplést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #6
    A T-sorozat már rég halott, de ezek a barmok egyre csak rugdossák hullát...
  • Axlkenobi #5
    Egy pillanatra megijedtem. Már azt hittem, hogy az a műmájerkedő, Vin "annyirakeményvagyokhogymajdbeszarok" Diesel-ről van szó, de megnyugodtam. Walkerrel nincs gáz, Kyle Reese-nek pedig jó is lesz.
  • hdo #4
    Jason Momoa-t új terminatornak!
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Walker... pfej...
  • xido #2
    Akkor viszont inkább Reese jövőbeli akcióját értik remélem,míg össze nem jön Connorral és vissza nem küldi az időben..nem szeretnék látni egy szó szerinti jelenkori reboot-ot..
  • Mister #1
    Justin Bieberrel? :D