Szekeres Viktor

Végre itt az Alkonyat 4 első előzetese!

Az MTV filmes díjátadóján végre nem filmes szakemberek (Oscar) vagy újságírók (Golden Globe) döntötték el, melyik a legjobb film, hanem mi, a közönség. És a legjobb film folytatásának már az előzetese is megjött.

Valószínűleg sok fiatal csak azért követte figyelemmel az MTV Movie Awards-ot, mert egyrészt borítékolni lehetett, hogy az Alkonyat harmadik része, valamint annak sztárjai lesznek a közönségkedvencek, s vihetik haza a díjak nagy részét. Másrészt pedig a Summit Entertainment az MTV-s díjátadóra időzítette a novemberben bemutatásra kerülő új Alkonyat-film első előzetesének bemutatását.


szólj hozzá: Alkonyat: Hajnalhasadás

Az Alkonyat: Hajnalhasadás - 1. rész fő konfliktusa meglehetősen hangsúlyosan rajzolódik ki a trailerből, még azok számára is, akik nem ismerik a könyveket - mondhatni túl hangsúlyosan, hiszen pár meglepetésről biztosan lelebbentették a fátylat a készítők. Minden bizonnyal azonban még így is maradtak a filmnek olyan momentumai, amik miatt megéri pár hónap múlva elzarándokolni a multiplexekbe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nailyenugysincs #14
    Én tudom hogy ellentmond kb az öses legendának de azért bírnám ha olyan képességeim lennének mint egy "alkonyatos" vámpírnak. Ez az egy dolog amit bírok az egészben hogy sokkal erősebb testük van mint az úgymond "eredeti" vámpíroknak.
  • csgj #13
    Ja, hát persze, ez így már igaz. :-) Én például történeteket írok, és tudom, hogy ha olyan olvassa, aki maga is ír, akkor ő mást fog benne látni, mint az "egyszerű" olvasó. Csak azért elgondolkodtató ez, mert az "egyszerű" olvasónak írok főleg, és nem a "kollégáimnak". :-P Azt hiszem, ezt a témát elég hosszasan ki tudnánk vesézni...
  • Laza #12
    "hanem mi, a közönség."

    Miért nem tartottak erről népszavazást? Akkor talán tényleg Mi mondtuk volna meg a frankót, és nem azok a tini izék, akik manapság ezeket a csatornákat nézik a sok szutyokkal együtt.
  • FalseHeLL #11
    Nem azt mondom, persze alakítsd ki a véleményed. Ezzel nincs gond. De attól, hogy valami sok embernek tetszik még nem biztos, hogy professzionális. Gondolj itt például egy elég absztrakt hídra. Lehet, hogy nagyon jól néz ki meg csillog meg mittudom én, de attól még az első szélnél összedől. Amúgy ezzel a mindig a jó győz dologgal én például nem értek egyet. Jó az is, ha néha nem a jó nyer ugyanis az életben nem minden fasza meg jó.(ha már a film oktatni akar.Igaz mesének nagyon jó, de a mesék általában 12 alattiaknak szólnak) Illetve még annyi, hogy pont az a problémám, hogy a vámpír téma nagy kedvelője vagyok és nagyon nem tetszik, ahogy ellentmond kb az összes legendának stb.
    (ez elég hosszú válaszra sikerült ennyit nem akartam nah mind1 :D)
  • csgj #8
    Nem szeretem, ha újságírók és filmes szakemberek mondják meg nekem, hogy mi az értékes és mi nem. Az lesz számomra az értékes, ami nekem tetszik, ami nekem jó. Ezzel nem mondom, hogy az Alkonyat sztorik csúcsértékesek, de a téma kedvelőinek simán lehet értékes... Miért ne? Rosszat nem fognak belőle tanulni. Elvégre itt is a JÓ győz. Ez egy mese.
  • FalseHeLL #7
    Egy alkonyatot láttam bőven elég volt. Én itt beszélek olyanokrol, mint mondjuk egy Tizedes meg a többiek, Citizen Kane, Shawshank redemption, vagy ha már vámpírok akkor 1931-es Dracula.
  • winnie #6
    húúú, "értékes", húúú! de, ha te a közönség vagy, akkor neked sincs fogalmad mindezekről, akkor viszont honnan tudod, hogy mi a sz*r? ennyire nem jött be neked az alkonyat 3? mondjuk olvastam máshol is, hogy csalódés volt.
  • FalseHeLL #5
    "Az MTV filmes díjátadóján végre nem filmes szakemberek (Oscar) vagy újságírók (Golden Globe) döntötték el, melyik a legjobb film, hanem mi, a közönség."

    Hát igen így lesz vmi szarból, híres és nagy durranás. Mikor azok döntik el, akiknek fogalmuk sincs, hogy mi az ami értékes, jó vagy említésre méltó.
  • shenmuedc #4
    Jaj háááát véééreeee! Adjkonyaaaak!
  • RoyalPredator #3
    hmmm erre a TRÉlerre már bebizsergett a tinipuncim ^^