Szekeres Viktor

Újjászületik az egyik legkeményebb horrorhős

Ismét Texasi láncfűrészes-filmet láthatunk nemsokára a moziban, ráadásul Bőrpofa ezúttal, a korszellemnek megfelelően 3D-ben fogja mészárolni a nyugalmát megzavaró áldozatjelölteket.

A Bloody-Disgusting szerint az itthon csak a DVD-s kiadást elérő Tökéletes bűnözők (Takers) rendezője, John Luessenhop rendezheti meg a Lionsgate stúdiónak Bőrpofa, azaz Leatherface moziba való visszatérését. A tervek szerint ugyanis a Lionsgate végre pontot tenne a több éven át tartó pletykák végére és rebootolná a Texasi láncfűrészes-sorozatot (The Texas Chainsaw Massacre). A tervek szerint a történet három évtizeddel Tobe Hooper 1974-es klasszikusa után játszódna. Eddig Adam Marcus, Debra Sullivan és Stephen Susco dolgozott a forgatókönyvön.

Tobe Hooper 70-es években készült filmje három folytatást ért meg, hogy 2003-ban, A texasi láncfűrészes címen egy meglehetősen sikeres remake készüljön belőle, mely csak Amerikában 80 milliós bevételre tett szert. A filmet az a Marcus Nispel rendezte, aki idén a Conan-nal jelentkezik, míg a remake folytatását, illetve előzményét, a 2006-os A texasi láncfürészes mészárlás: A kezdet-et az a Jonathan Liebesman, aki ma már inkább A Föld inváziója - Csata: Los Angeles készítőjeként ismert. (Ez utóbbi film Amerikában már a 40 milliós bevételi határt sem lépte át, így nem is készült több újkori verzió a szériából.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!