Szekeres Viktor

Az első képek az Underworld 4-ből

Már jó ideje forog az Underworld negyedik része Kanadában, s végre képeket is lehet látni a munkálatokról, többek között Kate Beckinsale-ről, valamint a magasban dolgozó dublőréről.

Jelenleg is folyik az Underworld negyedik részének a forgatása Vancouverben, de csak most kerültek először nyilvánosságra a munkálatok során készített fotók - köszönhetően a Vancouver is Awesome-nak. Az Underworld: New Dawn (Underworld: Új hajnal) címre hallgató folytatásfilmben ismét csak Kate Beckinsale lesz a főszereplő, azonban a képekből kiderül, hogy az épület falain nem ő dolgozott a testhezálló jelmezben, hanem az egyik dublőrje. (A felvételek a Simon Fraser egyetemi könyvtár épületénél készültek, mely valószínűleg az Antigen épületét fogja "megszemélyesíteni".)

Klikk ide! Klikk ide!

A tervek szerint a Mans Marlind és Bjorn Stein által rendezendő Underworld: New Dawn Amerikában január 20-án kerül mozikba Amerikában, a magyar premierről egyelőre nincs hír, de a 3. rész korai bemutatójából ítélve ezúttal sem kell sokat várnunk rá. A többi képet a fényképeket készítő Susan Gittins Flickr-jén lehet megtekinteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Béka Benő #8
    [img]http://kephost.hu/image-B8A6_4E861108.jpg[/img][/url]]][url=http://kephost.hu/share-B8A6_4E861108.html][/URL]
  • Rotcsa #7
    Tulajdonképp a napon tűrésének a képessége nem volt képessége az öreg Corvinusnak.
    Annyi a helyzet, hogy valahogy halhatatlanná vált az öreg. A két fia pedig örökölte ezt a genetikát, csak mutálódtak, ki annak megfelelően, hogy kit mi harapott meg (Az egyiket egy denevér, a másikat egy farkas) és így indult el a vámpír és a vérfarkas vérvonal, amelyek már a sejtek szintjén is irtották egymást. (2. rész, a vérfsrkas genetikus kísérletei jelenet asszem)
    A srácban azért tudott megmaradni mind a két vérvonal és ezzel létre jönni a hibrid, mert Ő az öreg Coirvinus fater egyenesági leszármazottja,akiben megvan a tiszta, eredeti hallhatatlan vér.
  • Zaraki Kenpachi #6
    A 3.részre emlékszem a végén az ostrom nagyon ott volt :D.
    De 2. részt tény és való, hogy régen néztem meg, akkor újra neki állok. Felfrissítem az emlékemet.
  • Brian87 #5
    Pontosan, mivel Corvinus volt az ,,első" az ő vére volt a legtisztább...ezért mondta neki, hogy igyon a még megmaradt véréből, hogy átadhassa neki a hagyatékát-örökségét. Nah, hát az egyik ilyen lett a naptól való immunitás képessége.

    Emellett, attól, hogy ott a barlangban vérfarkasok voltak és meghaltak, a többi kintinek köze nem volt ami itt történt..éltek szépen tovább. Amik alapban itt segítették Marcust azok ilyen ősi vérfarkasok voltak.

    Ilyen átváltozás meg most javítson ki valaki de egyáltalán nem került képbe.

    Nincs ebben semmi, lesd meg újra őket, ajánlom már hozzá a 3at is... kissé elüt az első 2től, de sok mindenre megadja a választ, mint előzmény rész.
  • Jagdgeschwader #4
    Nem igazán! Selene azért nem égett meg a napon, mert ivott Corvinus gyerek véréből, és hibriddé vált.
  • Mat666 #3
    OMG nem javaslom nézd meg még egyszer.
  • Zaraki Kenpachi #2
    4??
    A 2. rész nem azzal járult, hogy

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Fő vámpír és farkas halálával vége van vérvonalnak és az átváltozásnak, illetve mindenki vissza változik emberré?
  • ffxi #1
    Kate Beckinsale <3