Szekeres Viktor

Csupa látvány a Verdák 2 új, teljes előzetese

A Verdák második részének legújabb előzeteséből végleg meg lehet ítélni, hogy vajon érdekes lesz-e a film, valamint, hogy az új négykerekűek közül, melyik fog bejönni a legjobban.

A Disney és a Pixar az MSN segítségével mutatta be a Verdák 2 (Cars 2) legújabb előzetesét - a film Amerikában június 24-től, idehaza pedig július 28-tól lesz látható 2D-ben, 3D-ben és IMAX 3D-ben is. A John Lasseter és Brad Lewis által rendezett film középpontjában Villám McQueen lesz és Matuka. A kémfilmes sztoriban ezúttal McQueen Amerikához képest tengerentúli kalandjait és versenyzéseit követhetjük figyelemmel. A World Grand Prix küzdelemsorozat célja, hogy kiderüljön, mely a világ leggyorsabb autója.

<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-us&from=sp&fg=shareEmbed&vid=2b1a776e-e95a-4023-911e-898c72a39e53&src=FLCP:sharebar:embed" target="_new" title="MSN Exclusive: 'Cars 2' trailer from Disney">Video: MSN Exclusive: 'Cars 2' trailer from Disney</a>

A Verdák folytatásának terve egyébként azért lepett meg sokakat, mert hiába volt 462 millió dolláros a film bevétele 2006-ban, a nemzetközi siker elmaradt, az akkor 120 millió dollárba fájó alkotás szokatlan módon több pénzt hozott hazájában, mint a világ többi országában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!