Szekeres Viktor

Hupikék törpikék 3D: a főhős és a törpök először együtt

Bár a Maci Laci 3D gyengébb szereplése (200 millió dollár világszerte) intő jel lehet a műfajnak, továbbra is nagy erővel készülnek a hibrid, egyszerre animált és élőszereplős filmek. Legközelebb a Hupikék törpikéket láthatjuk.

Az Entertainment Weekly új képet jelentetett meg a Sony The Smurfs című hibrid animációs, azaz egyszerre rajzolt és élőszereplős filmjéből, melyen pár törpöt a főszereplőt alakító Neil Patrick Harrisszel lehet látni. Mi augusztus 25-től vehetjük szemre először az animált törpöket (természetesen igény esetén 3D-ben is), Amerikában viszont már augusztus 3-tól meg lehet nézni a filmet.


A népszerű, Így jártam anyátokkal című szituációs komédia főszereplőjeként ismert színész mellett további, sorozatokból ismert szereplőket láthatunk majd a filmben. többek között Sofia Vergarát (Modern család), Jayma Mayst (Glee - Sztárok leszünk!) és B.J. Novakot (The Office) - valamint Hókuszpók szerepében azt a Hank Azariát, akit legtöbben A Simpson-család egyik fő szinkronhangjaként ismernek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • snorbi #3
    Olyan gagyik a törpök... :(
  • macleod2005 #2
    Naba*meg pont ez a film lett volna, amire azt mondtam hogy soha nem nézem meg erre beleteszik NPH-t, szemétség.
  • Kmarha #1
    Nagyon nem akartam megnézni ezt a valamit, de a francba.. van itt pár név felsorolva akiket viszont szeretek.. nagyon ajánlom, hogy egy minimális élvezetet találjak majd benne!