Szekeres Viktor

Megérkezett a Shrekből ismert Csizmás, a kandúr első előzetese

Tavalyról ismerősnek csengő zenei elemekkel, valamint némi popzenével köszönti először a mozizókat Csizmás Kandúr filmjének, a Csizmás, a kandúr első előzetesében. A premierre novemberben kerül sor.

Bár a Shrek-mozifilmek sorozata befejeződött (egy időre), a DreamWorks Animation úgy gondolta, hogy a jól bejáratott brandet nem érdemes veszni hagyni, így egy újabb szériát indít útjának idén - persze, ha az első rész kellőképpen sikeres lesz. A Puss in Boots, azaz a Csizmás, a kandúr főszereplője természetesen a Shrek-filmekből ismert Csizmás kandúr lesz, akinek hangját az eredeti verzióban Antonio Banderas kölcsönzi.


A Csizmás, a kandúr Amerikában november negyedikén kerül bemutatásra, s jelen állás szerint mi is láthatjuk a hónapban magyar szinkronnal. Ahogy az lenni szokott, a filmet egyéni ízléstől és pénztárca-térfogattól függően meg lehet majd nézni 2D-ben, 3D-ben és IMAX 3D-ben is. A film Csizmás kandúr korai kalandjairól fog szólni, olyan eredeti szinkronhangokkal, mint Salma Hayek, Zach Galifianakis, Billy Bob Thornton és Amy Sedaris.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atkamon #12
    Az első 3 rész nekem tetszett nagyon, kedvencem a 2, de a 4 már nem igazán jött be... Az egyetlen dolog, amin jót nevettem a Piper koreográfiái :D
    De Puss-t imádom, úgyhogy ebben reménykedek, hogy jó legyen :D
  • Dynamic #11
    ...4 részt, plusz néhány rövid (pl. karácsonyi) epizódot. Csak a pontosság kedvéért.
  • Dynamic #10
    A minőség nem feltétlenül megy lejjebb. Lehet, hogy csak arról van szó, hogy amikor új valami, akkor általában nagyobbat üt. Gyanítom, ha valaki visszafelé, a negyediktől kezdi nézni a sorozatot, akkor nem biztos, hogy az első részt fogja a legjobbnak látni.
    De nem is értem mi ez a lázadozás. Én pl. örülök neki, mert szeretem a sorozat minden részét. Ha ez nem lesz jó, akkor is elő tudom venni a régieket, nem fog levonni semmit az élvezhetőségükből. Mellesleg 8-10 év alatt készítettek 4 részt. Mi ezen a rókabőr?
  • Broafka #9
    kezd már marha unalmas lenni.
    A Shrek 1 jó volt, a 2 még jobb, a 3. erőltetett, a 4.-et meg meg se kellett volna csinálni
    és félő hogy valahogy így tovább megy a sorozat egyre lejjebb...
  • Roma Peti #8
    Bevallom mikor megtudtam hogy a Shreknek elkészült egy negyedik része is egy kicsit gyanakodva fogadtam a hírt, majd nagy nehezen rászántam magam hogy megnézzem, tele előítéletekkel, hogy "hány bőrt lehet még lehúzni..." mégis ez az epizód lett a kedvencem, bár a többi is mind-mind műalkotás. Összegezve: Shrekből sohasem elég. (És persze a Csizmásból sem :)
  • AZTA #7
    Egy filmnél nincs olyan hogy rókabőr vagy hogy lezárják a történetet mert úgy kerek...addig kell csinálni amíg van benne pénz.
  • vg #6
    Az túlzás azért. A szamárból nem biztos, hogy érdekes, vicces filmet lehetne csinálni. A sárkányból se nagyon. Ez pedig, ha jól megcsinálják, akkor nagyon vicces lehet.
  • winnie #5
    nagyon, nagyon sokat, remélhetőleg.
  • Jurij11 #4
    Hány rókabőrt lehet erről még lehúzni?
  • xido #3
    Lezárták kerekre mondhatni...mit lehet annyi szereplővel csinálni 80 percben folyton?..családos ogrék és szamarak nem mászkálhatnak összevissza:)