Szekeres Viktor

Lucas szerint még sosem nézett ki ilyen jól a Star Wars

A Star Wars ősszel jelenik meg Blu-Ray lemezen és nem csak egyféle verzióban. A legtartalmasabb természetesen az összes filmet tartalmazó verzió lesz, melyen még 30 órányi extra tartalmat is lehet találni.

A Lucasfilm hivatalosan is bejelentette, hogy a Star Wars-sorozat szeptemberben jelenik meg Blu-ray kiadásban. A véglegesített tervek szerint többféle verziót is le lehet majd emelni a polcokról, s ezeket Lucasék úgy alakították ki, hogy minden rajongó megtalálhassa magának a kedvére valót.


A Star Wars: The Complete Saga az egész sorozatot, azaz mind a 6 filmet magába foglalja, s 9 lemezen fog megjelenni. A Star Wars: Prequel Trilogy címen csak az előzménytrilógiát lehet megvenni (Episode I-III - 3 lemezen), míg a Star Wars: Original Trilogy természetesen az eredeti trilógiát fogja fedni, ugyancsak 3 lemezen. A komplett szett azért lesz 9 lemezes, mert három plusz lemezen több mint 30 óra extra is helyet fog foglalni, közöttük eddig még sosem látott törölt és alternatív jelenetek is.

George Lucas korábban is lenyilatkozta, hogy a Star Wars a modern technológiának köszönhetően olyan szép lesz, mint eddig soha, s a Lucasfilm most ismét megerősítette, hogy a filmeket a lehető legmagasabb minőségű képi és hangi jellemzőkkel fogják kiadni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #21
    "Régen jó volt, mert nem utat tört ... "
    Akarod mondani pont hogy utat tört. Akkoriban a legcsúcsabb scifi volt, forradalmi megoldásokkal.

    "de maga a világ nem bejövős."
    Pedig pont maga a világ a legjobb a SW-ban. A filmek ebből csak egy kis szelet.
  • Laza #20
    Újabb bőr ... és még rajongó sem vagyok ... sőt, nem is igazán tetszik :)
    Régen jó volt, mert nem utat tört ... de maga a világ nem bejövős.
  • bippo #19
    Jó, ilyen szempontból lehet lehúzásnak tekinteni. (amit HD-t eddig láthattál, az TV-s rip (nekem is megvan :) ), hivatalosan nem jelent még meg HD-ben).
    Az mondjuk valóban egy jó ötlet, hogy a törzsvásárlókat jobban megbecsülnék, nekik járhatna valami kedvezmény.

    Olyan szempontból viszont mégsem lehúzás, hogy az utolsó DVD kiadás is már jópár éves. Most még egy újabb generáció is beszerezheti magának, és a minőségi ugrás meg elég nagy.

    Nézd meg, hogy az Avatarral milyen lehúzást műveltek, és akkor ezt nem is fogod annak tartani :)
  • Vanek úr #18
    Szerintem az lett volna a nem lehúzás, ha adtak volna kedvezményt a korábban már ilyen-olyan gyűjtői kiadványt vásárlóknak. Az viszont hogy nagy pénzekért kiadnak egy kazettás verziót, majd CD/DVD-s-et, most BR-t (sőt, láttam már legalább egy éve a HD-s verziót is), majd később 3D-t (és még később meg ki tudja mit - HDHD-t? (vagy mi az új HD szabvány neve)), és mindannyiszor 'jópénzért'; az már nekem is felháborító (pedig nekem még az Ep. 1-3 is tetszett).
  • bippo #17
    Ha azt nézem, hogy eddig csak DVD volt a max, ami kijött (akkor még messze volt a HD korszak), és ez az első hivatalos HD kiadás, szerintem annyira nem lehúzás.
    Főleg, hogy már most lehet tudni, hogy lesz 3D változat is, így aki akar várni arra, megteheti.
  • Ender Wiggin #16
    Aki életében először van majd SW eredeti lemez, annak ez is kincs lesz a polcán. De azzal szemben, aki korábban már tetemes summát invesztált valamelyik változat gyűjtői változatába, arcátlan lehúzás...
  • bippo #15
    És abból melyik, mert volt több is. Remélem azért lesz olyan, hogy eredeti változat, aztán bővített jelenetekkel, majd totál full verzió, és menüből választhatsz, melyiket akarod.
  • Axlkenobi #14
    Jót mulattam ismét a kommenteken. :-DDD

    Remélem, hogy Lucas még jó sokszor megerőszakolja a "gyerekkorotokat", meg az "álmaitokat" és még sokat, nagyon sokat fogtok sírni a sarokban. :-DDD

    Én személy szerint már alig várom a Saga megjelenését, ezért még lejátszót is érdemes lesz venni.
  • Everest07 #13
    Ja, te ilyet is szoktál, hogy átírod a hozzászólásokat?
  • Everest07 #12
    Na, ez a lenti seggembekúros kép már biztos tetszik a Szekeres Viktóriának!