Lucas szerint még sosem nézett ki ilyen jól a Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Régen jó volt, mert nem utat tört ... "
Akarod mondani pont hogy utat tört. Akkoriban a legcsúcsabb scifi volt, forradalmi megoldásokkal.
"de maga a világ nem bejövõs."
Pedig pont maga a világ a legjobb a SW-ban. A filmek ebbõl csak egy kis szelet.
Akarod mondani pont hogy utat tört. Akkoriban a legcsúcsabb scifi volt, forradalmi megoldásokkal.
"de maga a világ nem bejövõs."
Pedig pont maga a világ a legjobb a SW-ban. A filmek ebbõl csak egy kis szelet.
Újabb bõr ... és még rajongó sem vagyok ... sõt, nem is igazán tetszik 😊
Régen jó volt, mert nem utat tört ... de maga a világ nem bejövõs.
Régen jó volt, mert nem utat tört ... de maga a világ nem bejövõs.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Jó, ilyen szempontból lehet lehúzásnak tekinteni. (amit HD-t eddig láthattál, az TV-s rip (nekem is megvan 😊 ), hivatalosan nem jelent még meg HD-ben).
Az mondjuk valóban egy jó ötlet, hogy a törzsvásárlókat jobban megbecsülnék, nekik járhatna valami kedvezmény.
Olyan szempontból viszont mégsem lehúzás, hogy az utolsó DVD kiadás is már jópár éves. Most még egy újabb generáció is beszerezheti magának, és a minõségi ugrás meg elég nagy.
Nézd meg, hogy az Avatarral milyen lehúzást mûveltek, és akkor ezt nem is fogod annak tartani 😊
Az mondjuk valóban egy jó ötlet, hogy a törzsvásárlókat jobban megbecsülnék, nekik járhatna valami kedvezmény.
Olyan szempontból viszont mégsem lehúzás, hogy az utolsó DVD kiadás is már jópár éves. Most még egy újabb generáció is beszerezheti magának, és a minõségi ugrás meg elég nagy.
Nézd meg, hogy az Avatarral milyen lehúzást mûveltek, és akkor ezt nem is fogod annak tartani 😊
Szerintem az lett volna a nem lehúzás, ha adtak volna kedvezményt a korábban már ilyen-olyan gyûjtõi kiadványt vásárlóknak. Az viszont hogy nagy pénzekért kiadnak egy kazettás verziót, majd CD/DVD-s-et, most BR-t (sõt, láttam már legalább egy éve a HD-s verziót is), majd késõbb 3D-t (és még késõbb meg ki tudja mit - HDHD-t? (vagy mi az új HD szabvány neve)), és mindannyiszor 'jópénzért'; az már nekem is felháborító (pedig nekem még az Ep. 1-3 is tetszett).
Ha azt nézem, hogy eddig csak DVD volt a max, ami kijött (akkor még messze volt a HD korszak), és ez az elsõ hivatalos HD kiadás, szerintem annyira nem lehúzás.
Fõleg, hogy már most lehet tudni, hogy lesz 3D változat is, így aki akar várni arra, megteheti.
Fõleg, hogy már most lehet tudni, hogy lesz 3D változat is, így aki akar várni arra, megteheti.
Aki életében elõször van majd SW eredeti lemez, annak ez is kincs lesz a polcán. De azzal szemben, aki korábban már tetemes summát invesztált valamelyik változat gyûjtõi változatába, arcátlan lehúzás...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
És abból melyik, mert volt több is. Remélem azért lesz olyan, hogy eredeti változat, aztán bõvített jelenetekkel, majd totál full verzió, és menübõl választhatsz, melyiket akarod.
Jót mulattam ismét a kommenteken. :-DDD
Remélem, hogy Lucas még jó sokszor megerõszakolja a "gyerekkorotokat", meg az "álmaitokat" és még sokat, nagyon sokat fogtok sírni a sarokban. :-DDD
Én személy szerint már alig várom a Saga megjelenését, ezért még lejátszót is érdemes lesz venni.
Remélem, hogy Lucas még jó sokszor megerõszakolja a "gyerekkorotokat", meg az "álmaitokat" és még sokat, nagyon sokat fogtok sírni a sarokban. :-DDD
Én személy szerint már alig várom a Saga megjelenését, ezért még lejátszót is érdemes lesz venni.
Ja, te ilyet is szoktál, hogy átírod a hozzászólásokat? <#ejnye1>#ejnye1>
Na, ez a lenti seggembekúros kép már biztos tetszik a Szekeres Viktóriának!
... persze ennek kiadják majd a 3D változatát is, újra felújítva, még szebben.
Miért érzem ezt az egészet csak egy újabb lehúzásnak? 😊
Miért érzem ezt az egészet csak egy újabb lehúzásnak? 😊
Casual Commenter
Az SW 1-3 botrányosan rossz lett. Még emlékszem mennyire vártuk az elsõ részt, aztán meg az arcokra, amikor felálltunk a moziban és egymásra néztünk a haverokkal, hogy ez mi a fasz volt😊)). Mondjuk 12 éven aluliaknak készült mind a három, csak elfelejtették közölni. Remélem Lucas-t már örökre eltiltották a további alkotómunkától.
Hol látsz te olyasmit, amiben az EP1-et dicsérem? :p
Az EP1 is vacak és unalmas, de a három új rész közül talán az a legkalandosabb. Engem a képminõsége érdekel.
Az EP1 is vacak és unalmas, de a három új rész közül talán az a legkalandosabb. Engem a képminõsége érdekel.
És ahogy hallom készül a 3D verzió is, azt majd jövõre vetetik meg veled!
<#nevetes1>#nevetes1>
<#nevetes1>#nevetes1>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Mert az EP1 az aztán nem unalmas (és ide képzeld el amit csak rosszat lehet mondani egy filmrõl) vacak?
Ugye ezt nem komolyan mondtad? 😄
Plinkett kritikákat is feltehetnék a lemezekre.
Meg jó lenne már ha végre kiadnának egy normális változatot az eredeti (értsd nem felújított/kiegészített/megváltoztatott) trilógiából. Amit kiadtak DVD-n annak a minõsége nagyon szar volt.
Az EP1-re viszont kíváncsi vagyok, mivel az eredetileg nem HD kamerás cucc volt, úgyhogy az eddigi HDTV-stõl biztosan jobb lesz a képminõsége. Az extrák is marha jól hangzanak, de az EP2-3 marhára nem érdekel, unalmas vacak mindkettõ. 😞
Plinkett kritikákat is feltehetnék a lemezekre.
Meg jó lenne már ha végre kiadnának egy normális változatot az eredeti (értsd nem felújított/kiegészített/megváltoztatott) trilógiából. Amit kiadtak DVD-n annak a minõsége nagyon szar volt.
Az EP1-re viszont kíváncsi vagyok, mivel az eredetileg nem HD kamerás cucc volt, úgyhogy az eddigi HDTV-stõl biztosan jobb lesz a képminõsége. Az extrák is marha jól hangzanak, de az EP2-3 marhára nem érdekel, unalmas vacak mindkettõ. 😞
Nyilván, mert nem újraforgatták, hanem felújították az eredeti trilógiát.
Nothing to say
Az egy dolog,hogy az eredeti filmet most jobb minõségben tudták digitálissá alakítani,de attól a benne alkalmazott látvány nem lesz lényegesen újabb.Ez annak jó,aki a régi részeket is élvezi annyira,hogy még 1000x megnézné hd-ben is.
Szerintem sajna csak a felújított, mert Lucas azt akarja ráerõltetni a rajongókra.
Azt lehet tudni, hogy az eredeti trilógiából melyik változat lesz a lemezen? Vagy többféle változatban is megtekinthetõ lesz (mint pl. az Avatar) ?