SG.hu

Új vezetők az m1 és az m2 élén

Rákay Philipet és Süveges Gergőt nevezte ki Medveczky Balázs vezérigazgató a Magyar Televízió m1 és m2 csatornájának intendánsává. A vezetők a közszolgálati televízió két csatornájának programjáért felelnek, az ő feladatuk lesz az átalakuló csatornák új profiljának megteremtése.

A közszolgálati médiarendszer átalakulásával az m1 szeptembertől általános információs és szórakoztató csatornaként működik. Az m1-en rendszeresen láthatnak a nézők hír-és hírháttér-műsorokat, politikai és közéleti elemző-, szolgáltató és vitaműsorokat, ugyanakkor minőségi filmeket és szórakoztató produkciókat is kínál majd a nemzeti főadó 2011 szeptemberétől. Az m1 intendánsi feladataival, a megújuló műsorkínálat kialakításával Medveczky Balázs vezérigazgató Rákay Philipet bízta meg. Medveczky Balázs azt várja az m1 új intendánsától, hogy irányításával a nemzeti főadó újra Magyarország mértékadó és kiegyensúlyozott információs csatornájává váljon, nézettsége pedig minden célcsoportban stabilizálódjon.

Az m2 ez év őszétől a 3-17 éves korosztály csatornája lesz, azzal a küldetéssel, hogy felélessze a hazai gyermek- és ifjúsági műsorgyártást. A hiánypótló csatorna a hagyományos tévéműsorok mellett internetes tartalmat is gyárt majd. A magyar gyerektévé profiljának kialakítására Medveczky Balázs Süveges Gergőt kérte fel. Az MTV vezérigazgatója azzal a feladattal bízta meg Süveges Gergőt, hogy magas színvonalú műsorokkal töltse meg az új csatornát, hogy az a kereskedelmi gyermekcsatornák minőségi riválisa legyen, és rövid időn belül a gyermekek és fiatalok első számú médiaplatformjává válhasson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • algost #24
    Jajj, itt vagy, te pundró? Kiemelsz részeket, látom, és azokra reagálsz.
    "mit kell stabilizálni?" a farkamat, hogy megfelelően csússzon a szádba bele!
  • boomsly #23
    A katonáskodás kifizetődik. A párt katonáskodás kifizetődő.
    A rendszer nem felejt, akármit is tettél megkapod a jussod.


    A "világ" más táján nem "természetes", hogy új kormányok jönnek, régiek mennek és azonnal mindenkit ki kell rúgni.
    Például itt van New York rendőr főkapitánya. 30 év után elvonult nyugdíjba. Senki nem piszkálta a pozíciójában.

    Rákay "fake-petőfi" Philip pedig fake. A gyomrom felfordul a műsoraitól és nem lehet rám azt mondani, hogy nem nézem meg elfogultságomban.
  • Loverman #22
    http://www.fn.hu/belfold/20110103/rakay_korszak_mtv_ben_272047/

    kb ennyit erről
    (persze most jön az hogy fuj ballib zsidó média)
  • Loverman #21
    Azért van különbség az említett 3 ember és egy Rákay Filip között, aki a Z+ tévén volt aztán meg Fideszes pártrendezvényeket koreografált, és kb ennyi. Valahogy nem látom mögötte az újságírói tapasztalatot. És inkább te nézted be, kb mindenhol azt írják amit a cikkben is. Miért raknának 2 embert az M2-höz és nullát az MTV-hez egyébként?

    És arról is szól a kormányváltás hogy minden létező demokratikus szervezetet ami csorbíthatja Viktátor hatalmát azt vagy narancsra festenek vagy megszüntetnek? Az hogy kiiktatják a fékek és ellensúlyok évszázados rendszerét? Ja oké
  • leeloodallas #20
    Ha nem érted, mi folyik az országban, nagyon irigyellek. Ahogy az egyik ismeretterjesztő csatornán hallani: "...Ó boldog tudatlanság!..."
  • nessboth #19
    Szerintem Szviktor nagyon benézte, ugyanis más hírportálokon az m2-ről van szó, legalább is azoknak lesznek programigazgatóik, nem pedig az m1-nek...

    Igazából min csodálkozol? 8 évig kik voltak a közszolgálatin! Bárdos, Aczél, Verebes...eléggé vöröslöttek valljuk be. Kormányváltás erről szól...
    Ez a világ egyik legtermészetesebb és legérthetőbb dolga, mit háborodsz fel?
  • Ender Wiggin #18
    Ha nagy ritkán TV-t nézek, akkor M1, M2, ATV. Mert ezeken még van némi kultúra, meg IQ (sok emberközeli, beszélgető műsor). Az Duna sem rossz néha, de romániában élőként forog a gyomrom az ájtatoskodásuktól. Zsilipnak sok sikert, legrosszabb esetben 2014-ben úgy is repül a barátaival együtt.
  • Etinger #17
  • immovable #16
    Narancsszínű pártkatonák mindenhol.
  • chuky123 #15
    Az se semmi hogy azt a hírtvés csokát Ókovács Szilvesztert tették meg a dunatv vezérigazgatójává. Ahogy előttem írta vki megérte a seggnyalás.