Új vezetők az m1 és az m2 élén
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jajj, itt vagy, te pundró? Kiemelsz részeket, látom, és azokra reagálsz.
"mit kell stabilizálni?" a farkamat, hogy megfelelõen csússzon a szádba bele!
"mit kell stabilizálni?" a farkamat, hogy megfelelõen csússzon a szádba bele!
A katonáskodás kifizetõdik. A párt katonáskodás kifizetõdõ.
A rendszer nem felejt, akármit is tettél megkapod a jussod.
A "világ" más táján nem "természetes", hogy új kormányok jönnek, régiek mennek és azonnal mindenkit ki kell rúgni.
Például itt van New York rendõr fõkapitánya. 30 év után elvonult nyugdíjba. Senki nem piszkálta a pozíciójában.
Rákay "fake-petõfi" Philip pedig fake. A gyomrom felfordul a mûsoraitól és nem lehet rám azt mondani, hogy nem nézem meg elfogultságomban.
A rendszer nem felejt, akármit is tettél megkapod a jussod.
A "világ" más táján nem "természetes", hogy új kormányok jönnek, régiek mennek és azonnal mindenkit ki kell rúgni.
Például itt van New York rendõr fõkapitánya. 30 év után elvonult nyugdíjba. Senki nem piszkálta a pozíciójában.
Rákay "fake-petõfi" Philip pedig fake. A gyomrom felfordul a mûsoraitól és nem lehet rám azt mondani, hogy nem nézem meg elfogultságomban.
http://www.fn.hu/belfold/20110103/rakay_korszak_mtv_ben_272047/
kb ennyit errõl
(persze most jön az hogy fuj ballib zsidó média)
kb ennyit errõl
(persze most jön az hogy fuj ballib zsidó média)
Azért van különbség az említett 3 ember és egy Rákay Filip között, aki a Z+ tévén volt aztán meg Fideszes pártrendezvényeket koreografált, és kb ennyi. Valahogy nem látom mögötte az újságírói tapasztalatot. És inkább te nézted be, kb mindenhol azt írják amit a cikkben is. Miért raknának 2 embert az M2-höz és nullát az MTV-hez egyébként?
És arról is szól a kormányváltás hogy minden létezõ demokratikus szervezetet ami csorbíthatja Viktátor hatalmát azt vagy narancsra festenek vagy megszüntetnek? Az hogy kiiktatják a fékek és ellensúlyok évszázados rendszerét? Ja oké
És arról is szól a kormányváltás hogy minden létezõ demokratikus szervezetet ami csorbíthatja Viktátor hatalmát azt vagy narancsra festenek vagy megszüntetnek? Az hogy kiiktatják a fékek és ellensúlyok évszázados rendszerét? Ja oké
Ha nem érted, mi folyik az országban, nagyon irigyellek. Ahogy az egyik ismeretterjesztõ csatornán hallani: "...Ó boldog tudatlanság!..."
Szerintem Szviktor nagyon benézte, ugyanis más hírportálokon az m2-rõl van szó, legalább is azoknak lesznek programigazgatóik, nem pedig az m1-nek...
Igazából min csodálkozol? 8 évig kik voltak a közszolgálatin! Bárdos, Aczél, Verebes...eléggé vöröslöttek valljuk be. Kormányváltás errõl szól...
Ez a világ egyik legtermészetesebb és legérthetõbb dolga, mit háborodsz fel?
Igazából min csodálkozol? 8 évig kik voltak a közszolgálatin! Bárdos, Aczél, Verebes...eléggé vöröslöttek valljuk be. Kormányváltás errõl szól...
Ez a világ egyik legtermészetesebb és legérthetõbb dolga, mit háborodsz fel?
Ha nagy ritkán TV-t nézek, akkor M1, M2, ATV. Mert ezeken még van némi kultúra, meg IQ (sok emberközeli, beszélgetõ mûsor). Az Duna sem rossz néha, de romániában élõként forog a gyomrom az ájtatoskodásuktól. Zsilipnak sok sikert, legrosszabb esetben 2014-ben úgy is repül a barátaival együtt.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Az se semmi hogy azt a hírtvés csokát Ókovács Szilvesztert tették meg a dunatv vezérigazgatójává. Ahogy elõttem írta vki megérte a seggnyalás.
figyeljétek meg hoyg a karikák a jobb alsó sarokban is mintha narancs-sárgábbak lennének... 😄
Én emlékszem még "Filip" egyik nagy felháborodást kiváltott megnyilvánulására a Szekszárdi TV egyik élõ adásában: "Baszzátok meg, ezt elbasztam!" Remélem itt is ez lesz. 😊
Folytatódik a "hosszú kések kormányzása"... Mindenkit félreállítanak, aki nem fideszes, helyére pedig hithû(?) "viktoriánusok" kerülnek, tekintet nélkül a hozzáértésükre. Ez a viktor kielemezte a Hitleri Németország, és a kommunista Szovjetunió történetét, megfûszerezte egy kis '48-'49 elõtti-utáni "sógor-terrorral" és bumm!!!!! ...Így lett a kormányprogram!!! A nép meg mehet a chocapic-sába...
"meg elõször stabilizálni kell "
mit kell stabilizálni? az elmúlt 10 negyedévben a fõ mutató 0,4 százalékpontnyi eltérést mutatott. ennél stabilabb nehezen lehetne.
az nem célkitûzés, hogy "maradjunk sz*rok". az nem motivál senkit. a célkitûzés nem a stabilizálás, hanem a javulás kellene, hogy legyen. (ami persze egy ideig nem lesz teljesíthetõ, ezt õk is tudják, hiszen focivébé volt júniusban. de ettõl még meg lehetne fogalmazni. így viszont csak egy báb került be és még csak nem is várnak el semmit tõle. ez a legjobb meló. az itt kommentelõk több mint fele képes lenne rá 7számjegyû fizetésért.)
"e kezdésnek nem rossz "
hogy nem szakember vezeti a csatornát, az kezdésnek rossz.
mit kell stabilizálni? az elmúlt 10 negyedévben a fõ mutató 0,4 százalékpontnyi eltérést mutatott. ennél stabilabb nehezen lehetne.
az nem célkitûzés, hogy "maradjunk sz*rok". az nem motivál senkit. a célkitûzés nem a stabilizálás, hanem a javulás kellene, hogy legyen. (ami persze egy ideig nem lesz teljesíthetõ, ezt õk is tudják, hiszen focivébé volt júniusban. de ettõl még meg lehetne fogalmazni. így viszont csak egy báb került be és még csak nem is várnak el semmit tõle. ez a legjobb meló. az itt kommentelõk több mint fele képes lenne rá 7számjegyû fizetésért.)
"e kezdésnek nem rossz "
hogy nem szakember vezeti a csatornát, az kezdésnek rossz.
rákay és a mértékadó, kiegyensúlyozott információs csatorna...
ez nekem valahogy nem jön össze
😄
ez nekem valahogy nem jön össze
😄
látom megérte segget nyalni nekik is :-)
Szempont, Szólás szabadsága, stb, minddel ez lesz
Süveges Gergõnek nagyon drukkolok. Bírom, már csak azért is, mert úgy tud "bekérdezni", hogy nem érzi sértõnek senki.
Rákai Philippel kapcsolatban meg elég nehéz pozitívan, illetve elfogulatlanul mondani bármit is, hisz ismerjük jobboldali hátterét. Szerintem elég a HIR TV erre a feladatra. Igaz, mindenhova szétszórták a régi embereiket már, érdemes volt nyolc évig kitartani😊
Van a közszolgálati médiában pozitív példa:
http://www.radio.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=429&Itemid=41
Rákai Philippel kapcsolatban meg elég nehéz pozitívan, illetve elfogulatlanul mondani bármit is, hisz ismerjük jobboldali hátterét. Szerintem elég a HIR TV erre a feladatra. Igaz, mindenhova szétszórták a régi embereiket már, érdemes volt nyolc évig kitartani😊
Van a közszolgálati médiában pozitív példa:
http://www.radio.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=429&Itemid=41
Nem tudom. Én pár éve felfedeztem az MTV-t, mert voltak jó mûsorai. Aztán tavaly ezeket mind megszüntették, majd jöttek a "kormány-talpnyaló" változatok és azóta nem nézem.
(Csak egy példa: a Szempont mûsor, ami még korábban erõsen kritikus volt az MSZP-s kormánnyal is (az MSZP-s kormány alatt is - nem rúgták ki Kiss Csabáékat érte, nem koppintottak az orrukra, ...), most meg újraindították új emberekkel, és semmi más nem lett belõle, mint a kormány újabb szócsöve).
(Csak egy példa: a Szempont mûsor, ami még korábban erõsen kritikus volt az MSZP-s kormánnyal is (az MSZP-s kormány alatt is - nem rúgták ki Kiss Csabáékat érte, nem koppintottak az orrukra, ...), most meg újraindították új emberekkel, és semmi más nem lett belõle, mint a kormány újabb szócsöve).
Szerintem jól fogalmazták meg elõször stabilizálni kell azt utána meg növelni minden esetre kezdésnek nem rossz azt majd meg lájuk mi lesz belõle.
ja igen tudjuk, M1 szar, M2 szar, tv szar, nem is szoktuk nézni csak évente 10 percig
tévés mûsorvezetõket meg súgógép olvasókat mindenhova! a lényeg, hogy jó legyen a hangjuk és a kiállásuk.
szerintem is helyes - a zsák meg a foltjai😊 eddig is csak röhögött mindenki ezeken a csatornákon, továbbra is jól fogunk szórakozni.
megjegyzem, jó poén a munkköri leírásban az, hogy "stabilizálódjon" a nézettség. oké, hogy szép lassan csökken a nézõk kihalása miatt a közszolgálati adók nézettsége, de ez baromi nagy kihívás. ha kicsit is komolyan vennék a dolgot, ha lennének ambícióik, vagy motiválni akarnák az intendánsokat, akkor azt mondanák, hogy "kezdjék el növelni" a nézettséget. még, ha nem is az az úr. de az, hogy stabilizálják, közröhej. a stabilizálásba belefér, hogy eshet még egy kicsit, de idõvel álljon meg. és meg fog állni, mert egy fix réteg úgyis fogja nézni a csatornát.
szerintem is helyes - a zsák meg a foltjai😊 eddig is csak röhögött mindenki ezeken a csatornákon, továbbra is jól fogunk szórakozni.
megjegyzem, jó poén a munkköri leírásban az, hogy "stabilizálódjon" a nézettség. oké, hogy szép lassan csökken a nézõk kihalása miatt a közszolgálati adók nézettsége, de ez baromi nagy kihívás. ha kicsit is komolyan vennék a dolgot, ha lennének ambícióik, vagy motiválni akarnák az intendánsokat, akkor azt mondanák, hogy "kezdjék el növelni" a nézettséget. még, ha nem is az az úr. de az, hogy stabilizálják, közröhej. a stabilizálásba belefér, hogy eshet még egy kicsit, de idõvel álljon meg. és meg fog állni, mert egy fix réteg úgyis fogja nézni a csatornát.
nagyon helyes? nem tudom sírjak-e vagy nevessek