Szekeres Viktor

Szánalmas nézettséggel fejeződött be egy időre a Stargate Universe

Tovább tart a Stargate Universe vesszőfutása, a Syfy nézői pánikszerűen kapcsolják át tévéiket, amikor kedd esténként elkezdődik a sorozat új epizódja. Pedig a kitartók szerint magára találta az SGU.

Amerikában kedden téli szünetre vonult a Stargate Universe, a kettébontott évad első felének fináléja azonban a nézettséget tekintve nem váltotta meg a világot, hiszen csak 1,09 millióan látták - ilyen kevesen pedig a Stargate történelmében sosem láttak évadzárót vagy félévadzárót.


Ez pedig azt jelenti, hogy hiába a Stargate név ereje és hiába terveznek az alkotók 5 évadra, nem biztos, hogy lehetőségük lesz a tervezett történetet elmesélni, hiszen ilyen alacsony nézettséggel még egy sorozat sem kapott újabb évados berendelést az amerikai scificsatornán. A Syfy berkeiből származó információk szerint egyébként az elkövetkező hetekben dől el a sorozat további sorsa. (Más kérdés, hogy mivel a 2. évad forgatása már befejeződött, így egy esetleges megszüntetés esetén az évadfinálé sorozatzáróként fog funkcionálni, ami pár nyitva maradt kérdést is jelenthet.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #30
    A múltkor leadták valahol a teljes első évadot, akkor szántam rá magam. Ment a háttérben, de egy részt nem tudtam figyelmesen végignézni.

    A grafika tényleg kőkorszaki, de nem ettől igazán xar.:)

    A másodikat nem láttam, de az elsőnél csak jobb lehet, így lehet, hogy szánok rá időt. Bár ez a depis amerikiak kalandjai az űrben stílus nekem nem igazán jön be.

    Amit most együltemben végignéztem az a V volt. Na azt várom. Jan 4.-én jön is.
  • CybeRick #29
    Szerintem a 2. évadban kezd magára találni a sorozat. Mivel 2. évad forgatása befejeződött, az már le fog menni SyFy-on is. Reméljük a 2. félév folytatja a javulást.
    Amit még hiányolok: SG:Atlantis sorozatzáró DVD. SGU-ban SG-1 szereplők vendégszereplése!!!
    Én még nem szeretném leírni az SG-t.
    pokolfiu - szerintem CGI "elmegy", lehetne jobb, de inkább a sztori az amin csiszolni kellene.
  • Nailyenugysincs #28
    Egyetértek:D
  • djstefi #27
    az elso szezon mellet csak a star gate nev miatt tartottam ki, de a masodik szezon egyre jobb lett , vegre kezdenek "bedurvulni"
  • pokolfiu #26
    nem vagyok pixelszemű, nyizga meg mégannyira sem... de ez a grafika akkor is idejétmúlt... nemis kicsit.... énis szerettem a sorozatot, még az eredeti SG-t, de ez akkor sem okés...
  • Szefmester #25
    Szerintem a látvány megfelelő, csak sajnos ez az állandó drámázás, és mindenféle haluzás már valahogy unalmas. ha nem 5-6 epizód alatt akarnának lezárni egy egy eseményt, hanem 2-max3 alatt akkor pergősebb izgalmasabb, és élvezhetőbb sorozattá válhatna az SG:U.

    Számomra az első évad viszontagságos kalandjai és idegen bolygói után a 2. évad unalmas, és semmitmondó részek sorozata.
  • brueni #24
    csak tudnám, a sok pixelszemű nyizgának miért van szüksége avatar-szintű grafikára még a barátok köztben is, máshogy talán már nem lehet eladni egy sorozatot?
  • pokolfiu #23
    most nem azért, de ezek az effektek a babylon5 idején még elmentek, pontosabban akkor jók voltak, de ma már nem... elég gagyi így elsőre, meg másodikra is...
  • m minnifield #22
    már minek vennék figyelembe? a netről letöltött előtt, közben és után nincs reklám, nincs reklámbevétel.
  • Norbixx75 #21
    SyFy ide-oda ... akik nem tehetik meg, hogy előfizessenek, vagy tányérozzanak :) annak marad a letöltés és megtekintés, mint bármelyik más sorozat esetében. 1 millió néző ??? ... Ezt vajon figyelembe veszik?
    Inkább ez mint a Horáció :)))