30
  • NEXUS6
    A múltkor leadták valahol a teljes első évadot, akkor szántam rá magam. Ment a háttérben, de egy részt nem tudtam figyelmesen végignézni.

A grafika tényleg kőkorszaki, de nem ettől igazán xar.:)

A másodikat nem láttam, de az elsőnél csak jobb lehet, így lehet, hogy szánok rá időt. Bár ez a depis amerikiak kalandjai az űrben stílus nekem nem igazán jön be.

Amit most együltemben végignéztem az a V volt. Na azt várom. Jan 4.-én jön is.
  • CybeRick
    Szerintem a 2. évadban kezd magára találni a sorozat. Mivel 2. évad forgatása befejeződött, az már le fog menni SyFy-on is. Reméljük a 2. félév folytatja a javulást.
    Amit még hiányolok: SG:Atlantis sorozatzáró DVD. SGU-ban SG-1 szereplők vendégszereplése!!!
    Én még nem szeretném leírni az SG-t.
    pokolfiu - szerintem CGI "elmegy", lehetne jobb, de inkább a sztori az amin csiszolni kellene.
  • Nailyenugysincs
    Egyetértek:D
  • djstefi
    az elso szezon mellet csak a star gate nev miatt tartottam ki, de a masodik szezon egyre jobb lett , vegre kezdenek "bedurvulni"
  • pokolfiu
    nem vagyok pixelszemű, nyizga meg mégannyira sem... de ez a grafika akkor is idejétmúlt... nemis kicsit.... énis szerettem a sorozatot, még az eredeti SG-t, de ez akkor sem okés...
  • Szefmester
    Szerintem a látvány megfelelő, csak sajnos ez az állandó drámázás, és mindenféle haluzás már valahogy unalmas. ha nem 5-6 epizód alatt akarnának lezárni egy egy eseményt, hanem 2-max3 alatt akkor pergősebb izgalmasabb, és élvezhetőbb sorozattá válhatna az SG:U.

Számomra az első évad viszontagságos kalandjai és idegen bolygói után a 2. évad unalmas, és semmitmondó részek sorozata.
  • brueni
    csak tudnám, a sok pixelszemű nyizgának miért van szüksége avatar-szintű grafikára még a barátok köztben is, máshogy talán már nem lehet eladni egy sorozatot?
  • pokolfiu
    most nem azért, de ezek az effektek a babylon5 idején még elmentek, pontosabban akkor jók voltak, de ma már nem... elég gagyi így elsőre, meg másodikra is...
  • m minnifield
    már minek vennék figyelembe? a netről letöltött előtt, közben és után nincs reklám, nincs reklámbevétel.
  • Norbixx75
    SyFy ide-oda ... akik nem tehetik meg, hogy előfizessenek, vagy tányérozzanak :) annak marad a letöltés és megtekintés, mint bármelyik más sorozat esetében. 1 millió néző ??? ... Ezt vajon figyelembe veszik?
    Inkább ez mint a Horáció :)))
  • bigjoe
    Ami szar az szar. Pedig a csillagkaput és a csillagkapu Atlantiszt imádtam.
  • brueni
    nem érvhiányból írtam ezt. tény, hogy a sorozat nem a megszokott sg sablonra épül, amit 10 évadon keresztül megszokhattunk. ez más, új, változás, és a változás először ellenállást szül. nem ehhez szoktak, és talán az ori-s utolsó évad is már megerőszakolása volt az alap sztorinak. azon kívül erről is sok bőr le lett már húzva, mint a star trekről. pl atlantis. az sgu is egy újabb bőr, csak eddig idegen megközelítésből. itt csak keveset irányít a csapat, inkább sodródik és alkalmazkodik. próbál túlélni. kicsit voyager-es de sg köntösben. lehet, hogy ezért unalmasabb odaát. nálunk pedig egyszerűen más kultúrája van az sg-nek. mi örülünk, hogy kapunk, nem pedig nyavajgunk, hogy már megint ugyanaz. mások a tv-nézési sokásaink is, míg ott csak megy a tv a háttérben(1000 csatorna közül választhatsz, képzeld mennyire felhígult minden), itt nézzük is. na jó, tisztelet a kivételnek, de ezt az oldalt ismerem...
  • winnie
    "ha a zsírtól elbutult amerikai agyaknak ez túl sok"

ezt a "túl intelligens a sorozat, azért nem nézik" dolgot csak érvek híján szokás előrángatni. érdekes módon más intelligens sorozatok nézettsége meg az egekben van.
  • brueni
    szerintem pont az benne a jó, hogy nem profi katonagárdáról szól, hanem főként civilek keveredtek ebbe a helyzetbe. tele van ráadásul érzelmekkel. (Eli anyja, a baba, stb.) ha a zsírtól elbutult amerikai agyaknak ez túl sok, akkor csak sajnálni tudom őket.
  • bmw
    Hat igen az 1 evad az kuka...
    A 2.-bol is csak 1-2 ami nezheto....
  • Narxis
    Remélem jön a helyére valami jobb sorozat, az, hogy magára talált még nem jelent semmit. Egyébként kész csoda, hogy a 2. évadba bekerült pár akciódúsabb rész is. Sok változást szerintem nem kell várni, a készítők kijelentették már, hogy mit akarnak és abban nem szerepelt a régi "stílus" visszatérése. Továbbra is egy űrdrámát fogunk látni amiben ott maradt a StarGate szó, gyakorlatilag belepi a por a hajón a csillagkaput, kb. olyan sokszor használják. :)

Az ígéreteket meg nem is akarom megemlíteni, a "nagyon durva awesome" CGI-ról és a sok idegenről. Lehet, hogy őket a 3. és 4. évadra tartogatják, kár, hogy addigra megszűnik a sorozat.
  • joola
    én pl mindíg nézem syfy-on de sajnos nem élünk kint annyian, hogy meg tudjuk menteni :)
    btw szerintem jópár rész óta magára talált valóban az SG és most tényleg sajnálom,
    hogy pihenni fog :(
  • sapkafej
    pont hogy nem kötözködik. megállíthatatlanul harcol a végetnemérő közhelyes hülyeségeitek ellen, de szerintem ő is tudja, hogy nem lehet minden hülyét megtéríteni
    :)
  • Nailyenugysincs
    Csak hát az elb@szott 1. évadot nehéz lesz elfelejtetni
  • FoodLFG
    Hát bizony volt egy-két nagyon faszántos rész ebben az évadban!
    Mondjuk érdekes, hogy sikerült belerakniuk ritkaszar részeket is...
  • Lollerka
    amugy nekem atlantis egyik evadja nm tetszett mikor az eletuket vettek sorba, ezert nem tetszett az elso evad sgu sem, de a masodik eleg jo meg pakolnak bele kis csatat egy kis felfedezest kicsit megcsillantjak h mi is az a bazi fontos kuldetes vagy adnak egy ellenseget es harc harc meg harc lesz ez is jo lesz

nekem tetszuik, jobb mint az elso evad, sookkal
  • vg
    Már többször írtam; tégedet ki kellene tiltani az internetről. Dilettáns, buta, piszkos kötöszködő ember vagy, semmi más.
  • Nailyenugysincs
    Jobb lenne ezt folytatni mert ebből sokkal több mindent ki lehetne hozni mint az Atlantisból mert az már egy többé kevésbé lezárt történet ebben pedig nagyon sok van még csak az kéne hogy nézzék és ne szüntessék meg. Az Atlantist max úgy lehetne folytatni mint az SG1et hogy egy teljesen más történetet csinálnak hozzá.
  • Irwine
    Syfy = Scifi Channel, számos európai országban is van. Úgy volt, hogy nálunk is lesz, van honlapjuk is.
    Vissza az Atlantist! Egyébként a 2. évad tényleg jó...
  • winnie
    "hát kár lenne kinyirni a sorozatot mertcsak 1 millioan látják"

ha kár lenne kinyírni, akkor sgu sem lenne, mert 20 éves sorozatok mennének, amiket kár kinyírni, mert kevesen nézik. nézőbarát döntés lenne, hiszen a syfy a helyére nyilván beho9zna egy 2 milliós nézettségű sorozatot.

", ja hogy kéremszépen amcsiban elérhetö csak a sy-fy? "

a viasat 3 meg csak itthon. na bumm.
  • Nailyenugysincs
    Szerintem a 2. évadban csak 1 rész volt ami télleg béna a többi az nagyon ott volt.
  • shandix
    Ha sy-fy-t nem is lehet látni máshol de az SG:U-t igen , tudomásom szerint adják egy német és egy orosz csatornán is szóval alap hogy nem csak 1 millió ember nézni. + interneten is megtalálható és ott is rengeteg nézőja akad csak ugye azzal nem ér semmit a sy-fy csatorna.
  • DeviloftheHell
    hát kár lenne kinyirni a sorozatot mertcsak 1 millioan látják, ja hogy kéremszépen amcsiban elérhetö csak a sy-fy? igy jártak világ többi részén is néznék még pár millioan
  • shandix
    A sorozat tényleg kezd magára találni, főleg most az utolsó néhány rész volt nagyon állat. (amúgy meg szeritnem a Destiny igazi feladata kicsit elnagyolt)
  • endrev
    Nem csoda, a béke segge alá esett a színvonal. Mintha amatőrök gyülekezete készítené az epizódokat. Volt egy bevált modelljük ami 10+5 évadon át bírta, és elhagyták, felcserélték egy teleregény-modellre (mint egy Heroes) és műbalhékra. Az SG1-ben 1-2 elvétett epizódot leszámítva soha nem voltak műbaljék, minden kalamajka egy magas rendbe szerveződött, érthető és lehetséges volt az adott történeti keretek között.